Dizajn in dekor vijolične kuhinje (22 pics) | tremontgrand.com

Dizajn in dekor vijolične kuhinje (22 pics)

Svetle kuhinje postajajo vedno bolj priljubljene, vendar ni prav, da pravilno oblikujejo takšno notranjost, saj spretno združite barve in dekor elemente, ki jih morate biti sposobni. Ena od kompleksnih možnosti - vijolične kuhinje, v glavni barvi, ki jo je mogoče poslikati kot kuhinjski set, in splošen konec.

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Psihologija barve

Nasičena vijolična barva se odlično prilega sodobnim oblikovalskim stilom in klasičnim. To bo videti dobro kot barva pohištva, in v opremi ali podrobnosti o notranjosti. Posebno pozornost je treba nameniti kombinaciji in pravemu senci.

Z vidika psihologije, vijolična je v nasprotju: na eni strani, da je zaskrbljujoče, anksioznost in druge negativne občutke človeka, in na drugi strani - poveča učinkovitost, zmanjša apetit (da lahko nekdo pomemben element kuhinje) in izboljšuje spanec. In vendar - se vsi ne bodo počutili udobno v sobi s škrlatnimi stenami ali pohištvom, zato morate skrbno pristopiti k oblikovanju, če je glavna izbrana vijolična barva v notranjosti kuhinje.

Splošni nasveti

Znano je, da vijolična pomeni več kot 30 različnih odtenkov:

  • Jajčevec;
  • Cherry;
  • Svetlo vijoličen;
  • Fuchsia;
  • Šljiva;
  • Vijolična;
  • Violet;
  • Ametist;
  • Lila in drugi.

Vsak od njih ima svoje "predsodke" glede na kombinacijo z drugimi barvami. Še posebej dobro z vijolično in njeni senci izgledajo: belo in mlečno, črno, sivo in srebro, zeleno (pistacija in oljka). Tudi v zadnjem času lahko najdemo kombinacijo z oranžno, rumeno. Uporaba kombinacije odtenkov vijoličnega s temi barvami lahko oživi notranjost kuhinje, tako da je izvirnost in edinstvena osebnost. Z modro, rdeče je bolje, da ne kombiniramo: videti bo preveč svetla in verjetno okusa.

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Če izberete barvo, morate upoštevati, da bodo prostori majhnega območja videti boljši v svetlih in občutljivih odtenkih. Za velik prostor bodo svetle in temne barve bolj všeč, ker ne bodo vizualno zmanjšali prostora. V obeh primerih lahko igrate v nasprotju - izbiro privlačne slušalke, prižiganje z pastelnimi barvami sten in stropnih zaključkov. Svetelemu opremljanju bo težje najti potrebno barvo slušalk, vendar je vseeno mogoče. Prav tako morate upoštevati možnosti razsvetljave - v prisotnosti temno nasičene vijolične barve v prostoru zahteva veliko količino svetlobe, tako da ne naredite prostora "težko".

Če je cilj sodobna kuhinja v vijolični barvi, potem morate upoštevati druge elemente: pokrove na stojnicah, kuhinjskih krpe, namizne blazine, zaves. Mimogrede, bolje je, da bi jih osvetlili, da ne bi prikrivali prostora še več. Barve je treba izbrati ali primeren kontrast, ki se uporablja kot druga barva ali v tonu vijolice, ki že obstaja. Glavna stvar ni pretiravati z glavno barvo.

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Vijolična kuhinja

Kuhinja vijolične barve je primerna za velike prostore, na primer za prostoren studio apartma ali za kuhinjo v kombinaciji z dnevno sobo. Komplet je lahko izdelan iz plastike ali kovine, pa tudi iz barvanega lesa ali stekla. Delovne plošče za svetle barve so ponavadi nežne svetlobe ali obratno zelo temne barve, odvisno od nasičenosti primarne barve. Morda je tudi, da je zgornja polovica slušalke vijolična, spodnja pa črna / bela / zelena in obratno.

Vijolična kuhinja

Kotiček vijolična ali črna in vijolična kuhinja na majhnem prostoru ob napačnem kombinacije barv bo videti še manjši in temnejši, zato te barve je izbrati za masivno slušalke namenjen za kuhinjo z veliko površino.

Ločeno je treba omeniti sijajne slušalke, ki lahko notranjost naredijo moderno, poceni in brez okusa. Gre za tip sijaja in barvo izbrane barve. Temnejša in bogatejša vijolična, bolj sijajna je. Tudi v tem kontekstu igra osvetlitev pomembno vlogo - hladna luč bo bolj primerna kot topla.

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Bela-vijolična kuhinja s sijajnimi elementi izgleda dobro. Če je delovna površina temna, jo je dobro označiti z LED osvetlitvijo, ki jo trak pritrdi na dno omare. Omogoča ne samo še bolj sodoben videz, temveč tudi, da bi bila kuhinja primernejša v smislu osvetlitve. Predpasnik za takšno slušalko lahko izberete v barvi glavne dekoracije stene.

Vijolična dekoracija kuhinje

Vijolične stene v kuhinji - drzna in sodobna rešitev, bodo izgledale precej bogate in ekskluzivne. Za končno obdelavo lahko uporabite ozadje, barvo ali omet. Pomembno je, da so stene ravni, v nasprotnem primeru bo trdna barva hitro izolirala vse majhne luknje in nepravilnosti. Z ozadjem lahko uporabite sliko, bi morala biti diskretna, morda z belim ali sivim vzorcem.

1
Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Ozadje za vijolična kuhinja je mogoče najti v specializiranih gradbenih
prodajalnah. Če vzamete ozadje za slikanje, potem je boljša izbira, da se ustavite na belih ali bližnjih tonih, tako da se končna barva izkaže pravilno in nasičeno. Tudi ozadje je lahko strogo enobarvno ali z vzorcem / vzorcem. Ali pa lahko izbira pade na ozadje z vijolično barvo v naslovni vlogi.

Vijolična kuhinja

Pri izbiri barve za stene morate upoštevati barvo slušalk in vse ostale elemente v notranjosti v kuhinji. Če se kuhinja povezuje z dnevno sobo, je treba pozornost nameniti barvi sten v prostoru, da ne bi prišlo do luridne notranjosti. Odlikovanje zidov vključuje tudi ti kuhinjski predpasnik. Vijolične stene v kuhinji postavljajo ton in "predpasnik", ki sta lahko izdelana iz keramičnih ploščic, PVC plošč ali pralnih tapet. Barva je lahko, tako kot v tonu sten, in bolj primerna za slušalke, vendar ne izteče iz celotne zasnove.

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Za kuhinjo v vijoličnem tonu primeren svetel niz slonovine ali belega. Miza, stoli, okensko polico je tudi boljša, da bi se osvetlila. Zavesa je bolje izbrati lahke, prozorne ali celo rolete, vendar nujno svetlobe.

Drugi notranji elementi

S katerokoli možnostjo se zasnova kuhinje v škrlatih ne konča na slušalkah in stenah. Strop v obeh primerih bo videti lepše v svetlo barvni raztopini. Bolje, če je strop stropa ali pobarvane ravno površino. Stropne plošče in ozadje v tem primeru bo notranjost cenejša.

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Kar se tiče seksa, potem za lastnika obstaja izbira. Masivni, drago in temno kuhinjo, seveda, primeren za kombinacijo z leseno ali laminat, vendar je fit in nekaterih vrst linolej (kakovost, gosto in s sliko "pod drevo").

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Windows. Če nimajo ničesar opraviti s kuhinjskim pohištvom, jih je mogoče pustiti, kot je (pod pogojem, da niso polni, leseni in dolgotrajni). Če je slušalka nekako povezana s polico okna in oknom, je v idealnem primeru treba formalizirati v skladu s splošnim slogom. Prav tako se zgodi, da je okensko polico nadaljevanje pulta, kar bo tudi dobro videti s pravilno razporeditvijo vseh komponent. V tem primeru so kot zavese primerne samo zavese ali žaluzije.

Vijolična kuhinja
Vijolična kuhinja

Relativno notranjost, kot je miza, stoli, brisače, dekor, itd, gostitelj ali hostesa kuhinji samostojno odloča, ali bo zdrav slog dekoracijo in slušalke. Za oblikovanje vijolične kuhinje je videti sodobno, je vredno izbrati pohištvo, ki ustreza eni od glavnih odtenkov.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 77 = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: