Dizajn kuhinje v visokotehnološkem stilu (41 fotografije): sodoben dizajn | tremontgrand.com

Dizajn kuhinje v visokotehnološkem stilu (41 fotografije): sodoben dizajn

Style hi-tech je priljubljena rešitev v sodobnem svetu v notranjosti. Beseda je prišla iz visoke tehnologije - visoke tehnologije. Stil je mlad, pojavil se je v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja na podlagi poznega postmodernizma in absorbiral vsa osnovna načela modernosti. Ustanovitelji so bili Rogers, Piano in Foster.

Kuhinja in jedilnica v visokotehnološkem slogu

Visokotehnološke značilnosti so naslednje:

  • Hitro ravne črte in jasne oblike
  • Uporaba materialov, kot so kovina, steklo, beton in plastika
  • Široka uporaba praktičnih elementov in pametne tehnologije
  • Obilje svetilk - elegantni lestenci in različni viri svetlobe
  • Iz barvnega področja uporabe srebrno-kovinskih in črno-belih barv v nevtralnih odtenkih. Stil nagiba k sijaju in sijaju
  • Najbolj diskreten dekor, in pogosto popolno odsotnost dekor elementov
Prostorna kuhinja z otokom v visokotehnološkem slogu

Kuhinja v visokotehnološkem slogu

Visoko tehnološki slog je odlična izbira za notranjo kuhinjo. Kuhinja v slogu hi-tech je otok zadrževanja in jasnih linij. Lahko je majhna kuhinja v Hruščovu in kuhinja-dnevna soba v studijskem stanovanju. Praktičnost in sodobnost sta glavna značilnost kuhinje v tem slogu. Zaradi visokokakovostnih, trajnih in trajnih materialov kuhinja-dnevna soba pridobi trajnost, ekološko kompatibilnost, odpornost na vžig. Skladno s tem bo takšna kuhinja trajala dlje kot tradicionalna.

Ogromen dizajn v slogu visokotehnoloških - uporaba v majhnih prostorih. Na primer, v Hruščov. Zahvaljujoč številnim površinam in naglašeni razsvetljavi, ki se odraža od teh površin, lahko dosežete znatno povečanje prostora v prostoru, ki iz mračne sobe osvetljuje sijaj in sijaj.

Kombinacija bele kuhinje v visokotehnološkem stilu in prijetnem jedilnem prostoru s preprogami
Črna in bela kuhinja v visokotehnološkem stilu s prijetnim predpasnikom

Naravne linije in jasne oblike

Glavne značilnosti smeri so zasnova z dominacijo jasne geometrije v vseh oblikah, linijah in vogalih, kar daje notranjosti izraznost in lakonizem. Hi-tech se izogiba cvetenju in se drži načel asketizma. Predvajajo se praktično neprivlačni elementi, kot so prezračevalne omare, komunikacije, napeljave.

Svetlo rdeča kuhinja v visokotehnološkem slogu s kovinskimi deli
Majhna rdeča kuhinja v visokotehnološkem slogu

Kuhinja in gospodinjski aparati

Koncept sloga ustreza razpoložljivosti moderne, uporabniku prijazne in večnamenske opreme. Kuhinjski hi-tech lahko spominja na videz vesoljskega objekta s pohištvom iz fantastičnega filma ali laboratorijem prihodnosti. Gospodinjski aparati - najnovejši in večnamenski, z nadzorom dotika in elegantnim dizajnom. Pravzaprav je zasnovo najnovejših tehnologij - zapirala vrat, mešalnik na dotik s kazalniki temperature vode, glasovno upravljanje razsvetljave.

Kuhinja v notranjosti je bolje kupiti po naročilu, ne da bi pozabila na absolutno simetrijo in hitrosti linij v notranjosti visokotehnoloških. Odlična rešitev je, da izberete vogal, ki popolnoma ustreza majhnemu prostoru. Če naročite čajno kuhinjo s predpasnikom v tonu sten, se suite raztopi v vesolju in ga poveča. Dvigala, zapirala, predali, košare in deli so nepogrešljivi atributi visokotehnološkega pohištva.

Bež in siva kuhinja v visokotehnološkem slogu

Sodobna visokotehnološka kuhinja bo imela koristi od lokacije pulta ali barske mize. Jedilna miza je lahko lahka, skoraj breztežna in težka, podčrtana je velika. Odlična možnost bo kotna tabela. Zmagovalna različica mize v kombinaciji s pultom v dnevni sobi v kuhinji je "otočna" miza podolgovate oblike. Izgleda ne le pravokotne, ampak tudi trikotne in celo heksagonalne "otoke".

Pri izbiri stola morate biti pozorni na obrazec. Barske blazine ali podobno pisarniško pohištvo so dobra izbira za kuhinjo v studiu. Kar se tiče materialnih priljubljenih, so usnje in kovine.

Ampak opazujemo ukrep. High-tech ne dovoljuje "kladiva" prostora s pohištvom. To še posebej velja za majhne kuhinje v Hruščovih.

Kuhinja z otokom v visokotehnološkem slogu

Računi in materiali

Ekološki in učinkoviti pogled na kuhinjo sodobnih sintetičnih materialov: polietilen, plastika, granit, polipropilen, plastika, akril. Harmonično lahko uporabite steklo, keramične ploščice in beton. V splošnem slogu, naravni materiali - kamen ali kovina - popolnoma prilegajo. Priporočajo jih za uporabo na površinah, ki bodo prišle v stik s hrano in za fasade kuhinjskega pribora. Uporaba tradicionalnega lesa je sprejemljiva pri izbiri hladnih temnih tonov: wenge, črna, siva.

Sijajna bež kuhinja v visokotehnološkem slogu
Rdeča in črna kuhinja v visokotehnološkem slogu

Barvne rešitve

Za ujemanje s slogom oblikovalci uporabljajo barve, kot so bela, črna, bela-siva, bež, grafit, srebro. Zmagovalna kombinacija je odtenek wenge z bež in kovinsko sivo. V kuhinji-dnevni sobi lahko igrate na kontrastu odlične svetlobe wenge s temnimi odtenki. Vsi odtenki ven so harmonični in bodo zadovoljili okus najbolj živahnega perfekcionista.

1

Močni naglasi izgledajo dobro. Njihova vloga lahko igrajo svetlo rdeči stoli, rumene fasade ali trpežni kuhinjski set.

Nevtralne barve je mogoče razredčiti z različnimi strukturami - matimi prevlekami in sijajem, ploščicami in kamni.

< div id="attachment_7859" class="wp-caption alignnone" style="max-width: 2000px;"> Bela kuhinja v visokotehnološkem stilu z rjavim vrhom

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 25 = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: