Плоча израђена од плочица: елегантне опције за било коју кухињу (23 фотографије) | tremontgrand.com

Плоча израђена од плочица: елегантне опције за било коју кухињу (23 фотографије)

Ако желите да направите сто на врху од поузданих материјала који ће трајати дуги низ година, плочица ће бити најбоље решење. Уз то можете креирати јединствени дизајн који нико други неће имати, јер врх плочица савршено ствара ефекат скупе и елегантне површине камена. Такве површине биле су у старим елитним кућама.

Плоча од плочица
Плоча од плочица

Карактеристичне карактеристике плочице од плочице

Обично су керамичке или камене плочице коришћене за кухињски тоалет, али која је опција боља? За праву одлуку морате знати нијансе сваког материјала.

Плоча од плочица
Плоча од плочица

Камени таван је обично направљен од мермера или гранита. Шеје остају мале, тако да се могу прикрити.

Плоча од плочица

Да бисте направили површину радне површине кухиње, можете користити и керамичке плочице. Међутим, препоручљиво је обратити пажњу на материјал за плочице, јер има више ребрастане структуре.

Плоча од плочица

Како је процес постављања стола на плочице?

Полагање плочица на столу је довољно једноставно и не захтева посебна знања или вјештине. Повратна страна плочице прекривена је танким слојем припремљеног малтера, а онда се плочица наноси на површину и залепи се на горњу површину. Веома је једноставно. Поред тога, такав плочица се такође може користити за креирање предпона.

Плоча од плочица

Камене плочице ће бити око 2 пута скупље од керамичких плочица, али ће трајати дуже и поузданије. Поплочан материјал је погодан и за купатило или за ходник.

Које су предности покривача плочица?

Има много озбиљних предности. Прва и најважнија је издржљивост. Поправак у кухињи се обично ради ретко и кошта пуно новца, па је важно да се врха и намештај квалитетно и не покварују током рада.

Плоча од плочица

Плоча од плочица

Такође, ако сте изабрали горњу плочу израђену од плочица, онда имате јединствену прилику да креирате сопствени дизајн. Можете учинити тачно оно што желите, а ваша кухиња ће бити индивидуална и посебна, јер је веома пријатно користити оно што је створено сопственом снагом.

Радне плоче, поплочане, отпорне су на огреботине и мале механичке напрезање. Међутим, немојте бити превише забрањени у вези са плочама и другим кухињским атрибутима. Уз њихову помоћ, можете сачувати производ што је дуже могуће у оригиналном облику.

Плоча од плочица

Такође није тешко имати бригу за таквом столом. Материјал је водоотпоран и лако се чисти са нормалном влажном крпом.

Плоча од плочица

Горња плоча се односи на еколошки прихватљив материјал и не емитује супстанце штетне за ваше здравље.

Плоча од плочица

Има ли недостатака у плочицама за плочице?

Изгледа да је овај материјал идеалан у свему, иу пракси јесте. Једини недостатак мо
же се сматрати да су шавови између плочица тешко чисти, прецизније је да овај процес траје доста времена. Да вам ово питање не омета током рада, потребно је направити чврсте спојеве током инсталације и користити висококвалитетну масу. Тада процес чишћења неће вам бити непријатан. У осталима то је поуздана и сигурна опција за кухињу.

1
Плоча од плочица

Карактеристике кухињског пулта од плочица

Једна од најважнијих тачака која треба посветити пажњу приликом постављања плочица на таваницу је избор плочица и фугирање за њега. Приликом избора решења потребно је обратити пажњу не само на трошак и бренд, већ и на карактеристичне карактеристике. Раствор треба да буде отпоран на бактерије, као и на средства за чишћење.

Плоча од плочица

Шта је најбоље за фуговање?

  • Цементно-песак малтер се активно користи за рад са шавовима, чија ширина износи више од 12 мм;
  • Цементни малтер се користи за обраду спојева ширине не више од 12 мм.
  • Модерно течно решење "Фусион Про". Ова опција се сматра најоптималнијом за уградњу керамичких плочица. Садржи специјалне антибактеријске честице и не мрља производ.
Плоча од плочица

Како се бринути за површину плочица?

Наравно, приликом избора материјала, треба одмах обратити пажњу на посебности бриге о томе. Од кухиње коју користите стално, важно је да чишћење површине не доноси никакве потешкоће и негативне осећања. Столу од плочице до кухиње није потребна посебна брига и прилично је непрестано. Само дневно након што радите у кухињи, обришите га влажном крпом. Ако је загађење јако, онда можете да користите сапун, а онда ће мрља брзо нестати.

Плоча од плочица

Ако се током инсталације користи ињекција, која реагује на хемикалије, требало би да пазите на чишћење и не користите агресивне детерџенте, јер због њих можете оштетити површину тоалета, обложене керамичким плочицама.

Плоча од плочица

Ако је површина направљена од плочица, онда заптивање није потребно. Једина ствар која треба да буде покривена са заптивком је спој. Ако у кухињи имате камену плочицу, тада годишња површинска обрада пулта мора бити херметична.

Плоча од плочица

Ако више волите керамичку плочицу, онда нема разлога за бригу. Овај материјал је отпоран на високе температуре. За такве табле препоручује се употреба посебних држача за врућа јела, тако да се непрекидни изглед чува током вишегодишњег рада.

Плоча од плочица

Колико година ће служити?

За производњу керамичких плочица користе се рециклирани материјали, на пример, ватростална глине, тако да су ове пултове апсолутно безопасне и за људе и за животну средину. Ако је површина плочице исправно и тачно, онда ће вам служити више од годину дана или чак 10 година.

Плоча од плочица

Карактеристике избора плочица за кухињске табле

Глазирана керамика је добра опција. Није само лепа, већ и отпорна на високе температуре и загађење. Лако се чисти и не абсорбује влагу. Кухињски тоалет израђен од керамичких плочица ове врсте допуњује дизајн вашег ентеријера и пожелиће вам идеалан изглед. Међутим, материјал има ниске трошкове у поређењу са мултифункционалношћу.

Врло лепа и елегантна ће изгледати на пулту мозаика. Такав горњи сто ће вам омогућити да креирате сопствени индивидуални и оригиналан дизајн. Можете мешати нијансе и израдити сопствене шаблоне.

Плоча од плочица
Плоча од плочица

Где је тоалет од плочица?

Керамичке плочице су одличан и поуздан материјал, због чега се стони врхови из њега користе у различитим областима. Идеалан је не само за радну површину кухиње, већ и за купатило, трпезаријски сто или прозорски појас. Завршетак у купатилу и кухињи често се врши из истог плочица.

Плоча од плочица

Кухиња радна плоча од плочица је поуздан и леп елемент. Наглашаваће достојанство вашег ентеријера и допунити га новим бојама. Такође у кухињи плочица можете направити и бочице, што може бити наставак дизајна тоалета. Дакле, креирате сопствени дизајн, који ће вам се дуго година задовољити.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: