Pereți în dormitor: fantezii în cameră pentru somn (26 fotografii)

În dormitor ne petrecem cea mai mare parte a vieții noastre, deci trebuie să acordați o atenție maximă interiorului său. Marele rol este jucat de designul zidurilor din dormitor, pentru că acesta este primul lucru pe care îl vedem când ieșim din pat. Decorarea pereților ar trebui să țină cont nu numai de paleta de culori preferată, ci și de tipul materialelor utilizate. Acestea afectează microclimatul dormitorului chiar și atunci când dormim. Astăzi, există multe opțiuni pentru finisarea pereților din dormitor cu propriile mâini. Ce ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegeți designul pereților din dormitor și de ce merită notat?

Pereți 3D în dormitor

Pereții albi în dormitor

Materiale de interior pentru pereți dormitor

Întrebând cum să decorezi pereții dormitorului, mulți se gândesc inițial la materialele finisate folosite. În mod tradițional, tapetul este utilizat în mod activ, se utilizează tencuiala decorativă a pereților. Acestea nu sunt doar opțiuni practice, ci și opțiuni accesibile pentru reparații. Faceți o cameră mai originală, nu tipică - aceasta este o sarcină demnă pentru orice designer, astfel încât întrebarea cum să tăiați pereții în dormitor apare printre noii veniți din ce în ce mai mult. Ce oferă piața?

Peretele turcoaz în dormitor

Decor de perete clasic în dormitor

În magazinele specializate pentru dormitor o mulțime de materiale de finisare pentru cele mai originale idei. Ce puteți utiliza:

 • vopsele de interior din materiale ecologice;
 • tapeturi și imagini de fundal 3d pentru pereți;
 • tapițerie și alte materiale de tapițerie;
 • laminat;
 • căptușirea, blocarea sau imitarea unui bar.

Vopselele interioare vor crea orice culoare a pereților în dormitor, pereții diferiți pot fi vopsite în culori diferite. Astfel de soluții sunt relevante pentru stilurile moderne din interior.

Panouri pe peretele din dormitor

Imprimați pe peretele din dormitor

Desen pe peretele din dormitor

Tapetele pe perete - nu mai puțin decât o soluție modernă, iar varietatea nelimitată de scene vă permite să utilizați acest material de finisare al fanilor de diferite stiluri. Un obiect bun pentru utilizarea de imagini de fundal 3D este peretele de accent în dormitor, soluția tematică va fi decisivă în ideea de design a acestei camere. Dacă peisajul spectaculos nu corespunde noțiunilor de odihnă și somn sănătos, atunci merită atenție la materialele clasice.

Terasele din dormitor

Pereți de piatră decorativă în dormitor

În mod tradițional pictura pereții în dormitor a subliniat prezența acasă proprietarii de un sentiment de gust. Astăzi, o astfel de soluție clasică este exclusivă, din cauza lipsei de specialiști. Pentru a înlocui pictura este în întregime în puterea de tapiserie, deoarece țesăturile în perfecțiunea lor estetică nu sunt inferioare freselor.

Dormitorul, ale cărui pereți sunt decorate cu o cârpă, vor fi incredibil de atractive și confortabile. Consolidarea efectului va permite mucegaiurile pe pereți, realizate din spumă poliuretanică.

O soluție non-trivială ar fi pentru rezidenții urbani să aleagă pentru dormitor un material cum ar fi lemnul natural. Evrovagonka, imitații de bușteni sau grinzi arată neobișnuit, dar pot rezolva o serie de sarcini importante. Printre acestea - suport pentru o umiditate optimă a aerului, creând un microclimat special. Materialele pot fi folosite într-un dormitor mic și într-o zonă extinsă. Decorarea peretelui cu căptușeală sau bloc este o soluție de 15-20 de ani, textura lemnului nu este obositoare, iar practicabilitatea arborelui face ușoară îngrijirea acestui material.

Pereți în dormitor pentru copii

Tapete pe perete într-un dormitor

Preferați tehnologii noi, dar cum ar fi lemnul real. Un compromis perfect este laminatul pe peretele din dormitor, acest strat imită perfect copacul natural al celor mai rare specii. Utilizarea laminatului pe perete în interiorul apartamentului este o soluție la modă care atrage prin practicabilitatea acestuia.

Diamante pe peretele din dormitor

Caramida în dormitor

Alegeți o culoare pentru pereții dormitorului

Pereții albi din dormitor nu surprind, culorile interioare moderne - acestea sunt sute de nuanțe. Alegerea culorii pentru a picta pereții în dormitor, trebuie să vă amintiți caracteristicile paletei. Fiecare umbră poate afecta starea de spirit, poate stimula sistemul nervos sau îl poate suprima. Dacă trebuie să pictați pereții în dormitor - alegeți următoarele opțiuni:

 • portocaliu - această culoare îmbunătățește starea de spirit și energizează pentru întreaga zi;
 • pereți albastri în dormitor - cea mai bună alegere pentru cei care sunt angajați în domeniul muncii intelectuale;
 • un dormitor maro se va potrivi persoanelor care lucrează cu o mulțime de informații inutile, tonurile maronii ajută la uitarea necazurilor;
 • Nuanțe violete închise pentru cei care au diminuat pasiunile în viața de familie;
 • Pereții verzi din dormitor contribuie la o odihnă completă, această opțiune fiind potrivită pentru cei care se angajează în muncă manuală;
 • bej pereți - o opțiune universală, dacă nu puteți decide în preferințele dvs. - alegeți această umbră;
 • pereți gri în dormitor - alegerea unui burlac sau a unei fete singure, această umbră poate fi saturată, până la grafit negru sau întunecat, dar în acest caz va fi necesar să atârnați dispozitive suplimentare de iluminat.

Ce culoare a pereților este mai bună - depinde de mulți facto
ri: stilul de viață, iluminarea camerei, mobilierul folosit și obiectele de decor. Preferați soluția de culoare, care este complet satisfăcută de ambii parteneri. Se recomandă ca persoanele nou-născute să folosească în interior mai multe nuanțe, de preferință spectrul verde-albastru. Acest lucru va ajuta la evitarea disputelor și dezacordurilor!

Zidul din hârtia de perete combinată într-un dormitor

Perete pictat în dormitor

Decorarea pereților dormitorului

Nu este suficient să decideți cum să pictați pereții în dormitor, trebuie să vă gândiți și la decorarea încăperii. Nu este suficient să atârni peste pat reproducerea unei faimoase picturi de către un artist popular. În design puteți utiliza rafturi, rafturi, oglinzi. Ce să alegeți exact - va ajuta feng shui și sfatul designerilor, precum și propria lor experiență și preferințe. În dormitoarele mici nu este necesar să se acorde soluții exclusive, este mai bine să se acorde prioritate utilitarismului. De exemplu, agățați rafturi frumoase care pot face față cu ușurință sarcinilor practice și asigură originalitatea camerei.

Terasele din dormitor

Pictura pe perete în dormitor

Modele pe peretele din dormitor

Dacă finisarea pereților din dormitor este terminată și nu aveți suficient stafide - alegeți un pat cu un cap de lucru neobișnuit. În mod eficient, această soluție va avea un fundal monofonic. În cazul în care zona capului capului este mică, este necesar să se echilibreze cu o imagine pe perete sau pe o altă piesă de decor. Puteți folosi și panouri moi sau imitații de zidărie pe unul dintre pereți. În camerele mici, soluția originală va fi oglinzi pe pereți.

Peretele roșu din dormitor

Perete în stil loft în dormitor

Dormitoarele clasice cu pereți de culoare albă s-au scufundat deja în uitare. Care ar trebui să fie pereții din dormitor? Lumina, întunericul sau umbra neutră moale - depinde de gradul de iluminare. Pentru a picta o suprafață este în acea umbră care nu irită, nu face agresiv și promovează rapid adormirea. Nu vă place culorile - utilizați materiale de finisare moderne sau clasice. Cerința principală a acestora - ecologice, și nu poate fi batut lemn natural care poate fi vopsit cu lacuri pe bază de apă pentru texturi de randare mai detaliate și de protecție împotriva prafului de influența negativă a radiațiilor ultraviolete solare.

Zidul în dormitor

Semifabricate pe perete în dormitor

Tapete în dormitor

Care ar trebui să fie decorul pereților din dormitor? O condiție obligatorie este conformitatea cu stilul general al interiorului. Nu puteți închide o imagine într-un cadru de aur scump din epoca barocului într-o cameră creată în stilul high-tech. Nu uitați de linia grafică a picturilor, desenelor, imaginilor de fundal - acestea ar trebui să aibă un efect calmant asupra sistemului nervos. Este necesar să se facă astfel încât scala de culori a obiectelor unui decor să corespundă nuanței generale dintr-un interior. Respectarea tuturor acestor principii va promova un somn calm și sănătos, odihnă completă și bunăstare în viața de familie.

Verde pe peretele din dormitor

Oglindă pe peretele din dormitor

Ziduri galbene în dormitor

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: