Háttérkép csíkok a belső térben (57 fotó): helyesen illeszkedünk | tremontgrand.com

Háttérkép csíkok a belső térben (57 fotó): helyesen illeszkedünk

A csíkos tapéta mindig divatos volt, és a közeljövőben pontosan a tendencia marad, mert vonzza a figyelmet és felejthetetlen benyomást kelt. A csíkos tapéta különböző színeinek használata dinamikusabbá teszi a szoba belsejét, csak akkor kell tudni, hogy mely színek legjobban összeillenek egymással. A tapétacsíkok jelentősen megváltoztathatják a szobatér vizuális érzékelését oly módon, hogy lényegesen nagyobb magasságban vagy szélesebb szélességben. De fontos, hogy ne keverjük össze a használt háttérképet, mert például egy vízszintes csík vizuálisan csökkenti a helyiség magasságát, de jelentősen megnöveli szélességét. A függőleges szalag ellenkezőleg, vizuálisan növeli a szoba magasságát. A csíkos stílus választása a belsőépítészetben mindig a monofonikus stílus kedveltnek tűnik, mert sokkal érdekesebb, sokkal jobbnak és ritkán kellemetlennek tűnik.

Bézs barna tapéta egy vízszintes csík a hálószobában
Csíkos akcentus a falon és a mennyezeten a hálószobában

Beige tapéta csíkos

Papír tapéta csíkos

Fekete csíkos tapéta

A csíkos tapéta használatának fő előnyei

  • A szoba vizuális érzékelésének megváltozása. Mint már említettük, a függőleges szalag tapéta jelentősen megnövelheti a szoba magasságát, és minden, mert a függőleges tapéta csíkjain keresztül néz ki, úgy tűnik számunkra, hogy a szoba sokkal magasabb, mint valójában. Így létrejön a nagy mennyezet illúziója a teremben. De van egy másik lehetőség is, amely szintén releváns a mi korunkban. Ez egy keskeny szoba. Ebben az esetben a legjobb tapéta egy vízszintes csíkban, mert a hosszanti vonalak enyhén bővíthetik a teret, ami a szobájuk kényelmesebbé és kényelmesebbé teszi. Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen háttérképet vízszintesen kell alkalmazni.
  • A csíkos tapéta a belső térben nemcsak a klasszikus, hanem a modern belső térben is jól néz ki.
  • A bútorok, háztartási gépek, minden tartozék tökéletes kombinációja.
  • A monoton modellek kombinációjának lehetősége.
Fehér és szürke csíkos tapéta cikcakk mintával

Háttérkép fekete-fehér sávokban

Klasszikus csíkos tapéta

Csíkos tapéta a gyerekszobában

Átlós csíkok tapéta

Nagyon érdekes lehetőség a nem szőtt tapéta használatára. Fő előnye a hosszú élettartam, valamint a számos festmény lehetősége, amely nem csak pénzt takarít meg, hanem a javításhoz szükséges időt is. A Flizeline tapéta a számos más háttérkép közül az első számú, mert itt függetlenül választhatod a kívánt színtartományt, kiválaszthatja a szalag kívánt szélességét és színét. Ideális gyerekszoba számára.

Szürke-fekete tapéta a folyosón
Szürke-fekete tapéta a folyosón

Csíkos tapéta a házban

1

Flizeline tapéta csíkokban

Csíkos tapéta különböző helyiségek belsejében, különböző árnyalatokkal és színekkel

A csíkos háttérkép hatalmas színskála nagyban megnehezíti a vásárlási folyamatban való részvételünket. Melyik a sokféle virág közül? Ez a kérdés rendkívül sürgős és sok választ igényel. Például, melyik szín közül lehet jobban kombinálni egymással? Azok számára, akik inkább a kontrasztos motívumokra vágynak, jobb a fekete-fehér, a sárga és a zöld, a világosszürke és a kék kombinációjára figyelni. A csendesebb motívumok rajongói az egyik színséma, például a saláta / zöld / smaragd színének javára válogathatnak.

Csíkos tapéta az étkezőben

Háttérkép vízszintes csíkokban

Háttérkép csíkok a belső térben

Csíkos tapéta az irodában

Stripes tapéta az ország stílusában

A könnyű csíkok puha megjelenésűek, eleganciát és könnyedséget biztosítanak a szobáknak. Ebben a belső térben a nyugalom, a kényelem és a melegség, a stabilitás és a béke érzése érezhető. A pihenés egy ilyen szobában igazán isteni lesz.

Ha szükség van arra, hogy a szoba belsejét élénkebbé tegyük, energiával és pozitívummal töltsük fel, akkor jobb egy fényes csíkot használni. Ez vonzza a figyelmet, itt aktívan tölti az időt és a szabadidőt, új érzelmeket kap.

Fontos szempont a szalag szélessége a háttérkép belsejében. A vékony zenekarok tulajdonságai egy hosszú távú egységes háttérbe illeszthetők, így a szobát könnyű észrevenni. A hálószobában a széles csíkok a legjobbak. Sok pszichológus szerint
a nyugalom, a pihenés és az egyensúly légkörét hozza létre. A finom rózsaszín, bézs vagy barna színárnyalatok hozzájárulnak a kényelmes környezethez.

Fehér és bézs tapéta a nappaliban

Coral stripes tapéta

Piros tapéta csíkos

Csíkos tapéta

Háttérkép csíkok a padláson

Csíkos tapéta a különböző szobák falain

Gyermekszoba

Nagyon sürgető a csíkos tapéta használata a gyermekszobában. A gyermekszobák falai nem félnek a kísérletektől, így bármilyen fantáziát, még a legvadabbat is megvalósíthat a valóságba. A legfontosabb dolog egy gyerek számára zuhanyozni. Az első dolog, amire figyelni kell, a szín. A gyerekszobában a legjobb a fényes és telített színek használata, csak finom, hogy vékony fényes csíkokat nézzenek világos háttéren. Ha színes háttérképet szeretne, jobb választani a széles csíkok mellett. A helyiség nagyságától függően több lehetőséget is megadhat, és a helyet több zónába osztja. Például a fő falat többszínű színű tapétával kell lefedni, a többiet pedig ugyanolyan típusúvá kell tenni. Így kiemelheti gyermeke játékterületét. Továbbá, mivel ez egy gyerekszoba, a kedvenc karaktered színeivel animált sorozatokban vagy filmekben lehet festeni.

Csíkos tapéta egy gyermek számára egy lány számára
Csíkos és egyszólamú tapéta kombinálása az óvodában
Csíkos négyszínű tapéta az óvodában
Fehér-zöld polsooitye háttérkép az óvodában

Csíkos tapéta

Háttérkép narancssárga csíkkal

Csíkos tapéta pasztell árnyalat

Csíkos tapéta a hálószobában

A hálószoba alvó hely, ahol az életünk harmadik részét pihentetjük, a vitalitást helyreállítva. A legfontosabb tanácsok a háttérkép kiválasztásához a hálószobában - elsőbbséget adni egy színnek, de használhatja a különböző árnyalatokat. Például egy nagyon nyugtató hatású zöld, így biztonságosan beillesztheti a tapétát egy zöld csíkba a társalgóban. Akkor is jól néz ki, és bézs csíkos háttérkép világos háttér. Fontos, hogy tartózkodjunk az agresszív tervezési döntésektől és az éles színváltozásoktól, mert itt nincs szó pihenésről.

Bézs barna csíkos tapéta a hálószobában
Beige-szürke háttérkép csíkos a hálószobában

Csíkos tapéta a mennyezeten

Csíkos tapéta a folyosón

Háttérkép csíkok különböző méretben

Csíkos háttérkép kiválasztása a nappaliban

A helyesen kiválasztott csíkos tapéta jól néz ki minden szobában. Nem csoda, hogy a klasszikus nappali belseje csíkos háttérképekkel együtt képes meglepetésre és kifinomultsághoz jutni ehhez a szobához. Fontos, hogy válasszon tapéta a bútor színének. A természetes fából készülő tárgyaknál a szürke vagy a zöld csík a legjobb. A tömör fekete-fehér csíkok a fekete bútorokkal kombinálva szilárdak. Könnyű bútorok ideálisan kék csíkokkal tapétázni.

A csíkos tapéta és tapéta kombinációja a körben a nappaliban
Fényes akcentussal csíkos tapéta a világos nappaliban

Rózsaszín csíkos tapéta

Szürke csíkos tapéta

Csíkos Shebbie-elegáns tapéta

Csíkos tapéta a konyhában

A konyha háttérképének kiválasztása fontos szempont a színek helyes kombinációja, mivel a konyha az a hely, ahol ételt eszünk, így kielégítjük étvágyunkat. Ezért a színsémának élénknek kell lennie, és étvágyat kell kiváltania, nem fordítva. A konyhák kialakítása nem könnyű. Itt figyelembe kell vennie az összes árnyalatot. Az optimális lehetőség a lédús árnyalatok használata, például zöld, sárga, rózsaszín, például fehér csíkban. A belső tér hígítható csíkos függönyök, festmények, vázák virágokkal és így
tovább.

Háttérkép egy vízszintes csíkban a konyhában
Szürke-fekete csíkos tapéta a konyhában

Háttérkép kék csíkokban

Háttérkép csíkok a hálószobában

Sötét csíkos tapéta a belső térben

Csíkos tapéta a folyosón

A folyosón a csíkos tapéta különösen hatásosnak tűnik, különösen akkor, ha megfelelően vannak kiválasztva. A folyosó gyakran nem elég széles, ezért jobb választani függőleges csíkos tapéta, amely hozzájárul a vizuális térbeli növekedéshez. A legmegfelelőbb megoldás a folyosón lévő falak ragasztására nem szőtt, vinil tapéta. Fő előnye a könnyű mosás, a széles színválaszték, a különböző stílusok ideális kombinációjának lehetősége.

Fényes csíkos tapéta a folyosón
Sárga és fehér csíkos tapéta a folyosón

Csíkos tapéta

Csíkos tapéta a fürdőszobában

Vinyl tapéta csíkokban

Csíkos háttérkép kombinálása monokróm

A csíkos háttérképnek van egy másik, tagadhatatlan előnye - könnyen kombinálhatók a monofonikusakkal. Itt nincsenek határozott szabályok, csak az Ön ízlése és preferenciái léteznek. Például a gyerekszobában vicces, hogy a csíkos tapéta kombinációját tapéta-rajzokkal láthatja. Egy szóval, kísérlet, csak mérsékelten. Készíts fantáziádat.

Csíkos trikolor tapéta a nappaliban
Sima fehér felület és fekete-fehér csíkos tapéta kombinációja a fürdőszobában
Csíkos és más típusú tapéta kombinációja a nappaliban
Csíkos fal a nappaliban

Fényes csíkos tapéta

Sárga csíkos tapéta

Háttérkép arany csíkkal

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: