Háttérkép utánzással - természetes textúrák a belső térben (25 kép) | tremontgrand.com

Háttérkép utánzással – természetes textúrák a belső térben (25 kép)

A természetes befejező anyagok utánzatával készült tapéták egyre népszerűbbek. A belső térben ezek a háttérképek stílusosak és drágák. A szoba díszítésére használva hiteles légkört teremthet, amely a klasszikusokat, az antik tárgyakat vagy a modern trendeket illeti a lakberendezésben.

Háttérkép természetes anyagokhoz
Háttérkép természetes anyagokhoz

Contents

Melyek a tapéta az utánzással?

A technológiák fejlesztésének köszönhetően az imitáló anyagok már nem tűnnek olcsónak. Az értékesítés során olyan háttérképek találhatók, amelyek bármely kívánt lefedettség vizuális effektusát eredményezhetik. A legsikeresebb lehetőségek közé tartozik az alábbi típusú anyagok figyelése:

  • tapéták téglafelülettel;
  • tapéta tapétával;
  • tapéta kővel;
  • tapéta utánzat fa;
  • szöveteket, bőrt és hasonló struktúrákat imitáló változatok.

Például egy bár utánzása a megfelelő megoldás az orosz stílusban vagy vidéki stílusban tervezett apartmanokhoz. Ezek a háttérképek nehezítik a helyet, és helyet takarítanak meg. Segítség a munkálatok gyors és minimális költségmegtakarításáért.

Háttérkép természetes anyagokhoz
Háttérkép természetes anyagokhoz

Minden ilyen háttérkép megoldja a belső feladatait, és rendelkezik jellemzőkkel és előnyökkel. Milyen előnyei vannak ennek a belsőépítészeti eljárásnak?

Háttérkép természetes anyagokhoz

Előnyei a belső utánzásnak

Használat a fedélzet belsejében, rönk, a bőr, hogy fedezze a falak nem túl megfelelő. Tehát a város helyisége nevetséges lesz és túlterhelt. És amikor egy vidéki házat javítasz, akkor alkalmazhatsz racionálisabb és költségvetési technikákat. Végtére is, háttérképek utánzás a következő előnyökkel jár:

  • a természetes díszekhez képest ilyen háttérképek olcsóak;
  • ez a fajta háttérkép lehetővé teszi bármilyen összetétel és kombináció létrehozását;
  • amikor az anyagok cseréje kevesebb időt és költséget igényel, mint a falazó vagy fa eltávolításakor;
  • A lehetőségek és árnyalatok széles választékával a választás nagyon gazdag.

A modern téglaszemű falpapír nem igényel különleges falfelületet a padlás divatos irányzatának megteremtésére. A gerendák divatos utánzása könnyen átalakítja a helyet egy faházba vagy egy vidéki birtokra. A bőrszimuláció tökéletesen ötvözi az üveg részleteit és az üvegezett üvegablakokat a szecessziós stílus megtestesülésében.

Ha a helyiségben a textíliát a falra kell utánozni, akkor jobb, ha elhagyjuk a természetes anyagokat és tapétázást alkalmazunk. Mert a gondozásuk százszor könnyebb lesz, mint valódi ruhával. Ezenkívül a Provence stílusa, amely magában foglalja az anyag textúrájának használatát, az ilyen stílusos tapéta használatától csak dúsításra szorul.

Háttérkép természetes anyagokhoz
Háttérkép természetes anyagokhoz

A befejező anyagok jellemzői utánzás

A fából, téglából, kőből és vakolatból álló textíliák felületét a tapéták egyszerű változataihoz hasonlóan ragasztják a falakhoz. Ha a fa befejezése sok hetet vesz igénybe, és néha hónapokig is, az imitáló tulajdonságokkal rendelkező tapéta néhány nap alatt beilleszthető.

Háttérkép természetes anyagokhoz

Háttérkép természetes anyagokhoz

A háttérkép megváltoztatása sokkal könnyebb, mint a kőből vagy csempékből előállított unalmas design megváltoztatása. Ugyanakkor a természetes tárgyak utánzása rendkívül tartós és kopásálló. Sokuk mosható. Ha a hátsó falak bármely része sérült, nem nehéz visszaállítani.

Háttérkép természetes anyagokhoz
Háttérkép természetes anyagokhoz

A szegélyek és a színátmenetek a háttérképről utánzással panelek vagy más anyagok nélkül nem szükségesek, de ha ezeket a elemeket a javítás során használni szeretné, akkor mindenféle imitációs háttérképhez igazodik.

Háttérkép természetes anyagokhoz
Háttérkép természetes anyagokhoz

Ez a fajta dekoráció gyakran kézzelfogható textúrájú. Ennek köszönhetően megvalósítható egy reális 3D hatás, ami az anyagokat természetes kőnek vagy gerendáknak látja.

1
Háttérkép természetes anyagokhoz

Természetes belső tér: a kiviteli alak finomságai

A lakóépület természetes stílusban történő kialakítása jó módja annak, hogy a saját otthonában kényelmet és nyugalmat érjen el. De kevesen gondolják, hogy a fa, a tégla vagy a szövet utánzása megfelelő lehet a műhelyben. A tapétákkal ellátott SPA-szalon kiadása gipsz utánzatával fényes és drága megjelenést kölcsönöz. A csarnokokban, szállodákban, sportközpontokban, utazási irodákban és szépségszalonokban sokféle imitációs háttérképet használnak.

Háttérkép természetes anyagokhoz
Háttérkép természetes anyagokhoz

A természetes elemekkel való befejezési lehetőségek nyugodt hangzással készülnek. Ugyanakkor teljesen unalmasak, kinézetesnek tűnnek, nyitottak helyet a tervezési manőver számára. Néhány fajtájú tégla utánzat és a világos belső változatok is teljesíthetők.

Háttérkép természetes anyagokhoz
Háttérkép természetes anyagokhoz

Mikor fordítja, milyen stílustervezők gyakran használják a tapétázást? A szimulációt a következő esetekben alkalmazzák:

padlástér

Stílus, amely a modern belső kialakításává vált. Szükség van téglafalra, sima színátmenetekre és minimális számú nagy részre. A tégla mintázatával díszített tapéta a legjobban díszítésre alkalmas ebben a stílusban.

Háttérkép természetes anyagokhoz

klasszikus

Nehéz elképzelni a klasszikus belső teret hagyományos fa panelek nélkül. A bár és a másik fa utánzata valami, ami segít abban, hogy egy eredeti formában klasszikusokat hozzon létre.

modern

Ez a stílus, mint a bohémiai változatai, tökéletesen kiegészíti a bőr tapéta, a szövetváltozatok a leopárd bőr vagy a tigris utánzata. Ilyen technikák segítségével a szecessziós szoba különleges eleganciája érhető el.

Háttérkép természetes anyagokhoz

ország

Ez a regisztrációs forma gyakran nem található a modern lakásokban, de a vidéki házak gyakran ilyen módon jelennek meg.

Provence

A francia külváros stílusában kialakított, kifinomult és egyszerű formatervezést tökéletesen el lehet érni gipsz, kő és fadarabok utánzatával.

Orosz stílus

Itt egy gerenda és egy rönk utánzata a fő belső fogadások, amelyek képesek átruházni az orosz falu minden hangulatát.

ethno

Ezt a stílust is nehéz megalkotni, mint a modern, üveg részek nélkül; háttérkép, követ egy kő, jön itt, mert lehetetlen az úton.

Háttérkép természetes anyagokhoz

Az ilyen típusú tapéta használata nem korlátozódik a fenti példákra. A belső kialakítás bármely iránya alkalmazási területévé válhat.

Háttérkép természetes anyagokhoz

Milyen részletekkel kombinálják a "természetes" tapétát?

A természetes belső kialakításhoz használt anyagok jól össze vannak kapcsolva a lekerekített vonalakkal, a színek sima átkelésével és az egyedi elemek világos kiejtésével. Magas vázák mesterséges növények, dekoratív szökőkutak, szilárd párnák a kanapék és a bútorok a tiszta árnyalatok azok a dolgok, amelyek előnyösen hangsúlyozzák a utánzás a természetes anyagok.

Háttérkép természetes anyagokhoz

Kitűnő megjelenés a tapéta felett és párhuzamosan a könnyű nyújtható mennyezetekkel a csillagos vagy a napi égbolton. A parketták, laminátumok, burkolólapok harmonikusan kiegészítik a háttérképeket természetes anyagok utánzásával.

Néhány tervező azt tanácsolja, hogy ne terhelje túl a helyiséget egy textúrával, ezért az ilyen falazatok egy falon való beillesztése a divatirányzat a belső térben. Az összes többi hely ebben az esetben egyszínű festéssel van festve, így a lakás általános környezete érdekesebbnek tűnt.

Szokatlan háttérképek textúrák utánzásával

A természetes utánzású háttérképek elég hosszú ideig megjelentek a piacon. Az ilyen anyagok első változatai háttérképek voltak, tégla képekkel. Ezek díszített folyosók, verandák és használati helyiségek. Akkor ez a fajta dekoráció meglehetősen sok változáson ment keresztül, és ma már választhatunk háttérképet mindenféle utánzással, mivel sok lehetőség és szín létezik.

Háttérkép természetes anyagokhoz

Az értékesítésben olyan háttérképek vannak, amelyek hasonlítanak a vadon élő állatok bőréhez, amely velencei burkolatokat ábrázol, a drágaköveket és a nádakat utánozza. Néhány szövetalapon a gyártók valódi kövekre, márványforgácsokra vagy fűrészporra alkalmazzák ezeket a lehetőségeket. Vannak olyan háttérképek, amelyek hüllő bőrét utánozzák, tapéta régi újságok formájában, eredeti változatok a "hámfalak" témáján.

Háttérkép természetes anyagokhoz

Háttérkép kő, vakolat, tégla vagy fa képével - a természetes anyagok helyettesítője. A belsejében való jelenlétük a szobatér általános megjelenését teszi hozzá, és a falak kialakítása stílusos és nem triviális. Ha úgy dönt, hogy ezt az imitációt használja otthon - nem fogod veszíteni. És a design igazi érdeklődést és csodálatot fog okozni a vendégeknek és a szeretteiknek. Mert az ilyen háttérkép bármilyen lehet
, de nem lesz szokásos.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: