Kandalló a belső térben (26 kép): egy hangulatos nappali, hálószoba, konyha vagy előszoba modern kialakítása | tremontgrand.com

Kandalló a belső térben (26 kép): egy hangulatos nappali, hálószoba, konyha vagy előszoba modern kialakítása

A kandallók egy ház vagy apartman belsejében nem csupán fűtési módot jelentenek, hanem a melegség szimbóluma is, békét és nyugalmat kölcsönöznek az egész családnak. Az egyik fajta képes javítani a terem kialakítását, így gyakran nem a tényleges tégla portál egy kémény, hanem utánzata egy kandalló a belső térben. Ez különösen igaz egy városi lakásban, ahol lehetetlen építeni a klasszikus kandalló tégla. Ezenkívül a füst kimenetéhez a faégető kandalló kéményt igényel, ami elfogadhatatlan a város körülményei között. Egy ilyen klasszikus stílusú tégla kandalló alkalmas egy magánházra.

Könnyű beépített elektromos kandalló a nappaliban

Városi lakásra érdemes megfontolni más típusú kandallókat: elektromos, faldíszítő, öntöttvas, hamis kandallók és mások.

Kémény kiválasztása

Nyáron a modern vidéki tipusú és városi lakásokban a kandallók leginkább dekoratív célra vannak felállítva, mivel a lángok pszichoterápiás hatást keltenek. Éppen ezért ismernie kell a kandalló kiválasztásának alapfeltételeit. Milyen módszerekkel állnak rendelkezésre a kandallók felszerelése? Milyen üzemanyagot kínál ez az üzemanyag? Milyen dekoráció és dekoráció a kandalló használják a hall, hálószoba, konyha vagy nappali? A klasszikus vagy high-tech stílusban, hogy díszítse a kandalló? Hogyan lehet díszíteni a beépített portálokat a falon? A kandalló kivitelezését és színét itt is figyelembe veszik.

A klasszikus vagy high-tech stílusban készült privát ház vagy kis lakás kandallójának kiválasztásakor fontos figyelembe venni a rá vonatkozó követelményeket:

 1. Amennyiben az öntöttvas kandallók egy privát ház kényelmét nyújtják, díszítik a terem, a hálószoba, a konyha vagy a nappali belsejét, ugyanakkor fűtési forrást jelentenek?
 2. hogy a kandalló egy családi ház építésének idején, vagy egy hagyományos csarnok, hálószoba, konyha vagy nappali belső dekoratív kandallója alatt áll-e;
 3. a magánház tűzbiztonsági feltételeit, a használt üzemanyag típusát, a színt, a munkaerő-intenzitást, az anyagvásárlási képességet és hasonlókat.
Kis kandalló high-tech stílusban
Gyönyörű modern kandalló a minimalista belső térben
Elektromos kandalló klasszikus belső téren
Stílusos kandalló fehér tégla háttéren
Bézs kandalló kontrasztos helyiségtervezéssel
Beépített kandalló a retro belső térben

A kandalló típusai

Különböző típusú kandallók: öntöttvas, elektromos, fal, tégla sütő és TV-portálok. Különböző színekkel rendelkezhetnek: piros vagy fehér, attól függően, hogy milyen stílust és stílust alkalmaznak. A kandalló csúcstechnológiájú, klasszikus vagy modern kialakítású.

 1. A kandallók az üzemanyagtípus szerint elektromos, fa, gáz és bio kandallók lehetnek. A fa kandalló egy "élő" tüzet ad, jellegzetes repedés. A biokamrák és elektromos készülékek nem igényelnek külön "telepítést", bármilyen engedélyt kapva. Azonban a bioetanol és a villamos energia költsége meglehetősen magas. A fa- vagy gázkandalló legjobban egy fából vagy téglából épült házban néz. Ezek hagyományos típusú kandallók, amelyek a tüzelőanyag elégetéséből adódóan a hőt kibocsátják. Ezenkívül egy ilyen sütő lehetővé teszi, hogy élvezze a láng játékát, és lehetővé teszi a főzést tűzzel. A faégető kandalló azonban kéményt és égéskamrát igényel. Azonban egy ilyen kályha lakás számára gyakorlatilag elfogadhatatlan, mert megfelelő teret és megfelelő engedélyt igényel.
 2. A kandallók tervezési típus szerint falra, falra, szigetre és beépítettek lehetnek. A beépített kandallók egy kéményt és egy kemencét tartalmaznak a falba, amely az építési szakasz alatt megköveteli az erekciót. Fal modellek kényelmesek a falhoz. A sziget sütő közvetlenül a csarnok közepén helyezkedik el, hálószoba, konyha vagy nappali. A szoba sarkában egy téglából készült sarokkandalló található. A falmodellek gyakran mesterséges opciók, vagyis csak a kemencét utánozzák.
 3. A kandallók különböző anyagokból készülhetnek. Lehet öntöttvas vagy acélszerkezet, téglából vagy kőből készült portálok, dobozokból, gipszkartonból vagy akár sima papírból készült dekoratív falváltozatok.
Fali elektromos kandalló a nappaliban

Gyönyörű beépített kandalló a világos nappaliban
Beépített kandalló a virágos kiszolgáló falon
Hosszú elektromos beépített kandalló
Kandalló egy vidéki házban,amelyet egy kő keretezett
Kandalló a belső térben a neoklasszicizmus stílusában
Egy kis kandalló egy fa keretben a nappaliban
Kandalló az eco-stílusú nappali belsejében

Corner kandalló

A sarokkandalló leggyakrabban egy kis helyiségben található. Az ilyen kályha tökéletesen illeszkedik a csarnokba, hálószobába, konyhába vagy nappaliba. A kicsi kandalló egy kis helyiségben a leginkább funkcionális megoldás, mivel lehetővé teszi, hogy a helyiséget különböző zónákra bontsa. Ehhez a leggyakrabban olyan téglákból álló aszimmetrikus szerkezetet használnak, amelyek alakja egy fal mentén húzódik, vagy a lehető legközelebb a téglalaphoz. Ez a sütő elegáns stílussal és formatervezéssel, valamint fokozott funkcionalitással rendelkezik.

A sarokkandalló lehetővé teszi, hogy egy kéményt építsen a szomszédos falak egyikébe. A kandalló kandalló hagyományos anyagból készülhet, például téglából vagy dekoratívból. Az utóbbi esetben azonban a belső térben hamis kandalló keletkezik, amely már nem fűthető. Ebben az esetben egy mesterséges sarokkandalló csak egy eszköz segítségével szimulálja a tüzet.

A hall, a hálószoba, a konyha vagy a nappali belsejében lévő sarokkandalló általában az alábbi előnyökkel jár:

 1. A csodálatos kilátás a tűzről, amely a hall, a hálószoba, a konyha vagy a nappali bármely pontjáról nyílik;
 2. a kandalló egy családdal vagy egy nagy céggel való összegyűjtése.
 3. kényelmes kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy egy gyönyörű dizájnt hozzon létre, és egy hangulatos fehér kandalló legyen a szoba minden stílusában: high-tech, klasszikus vagy másképp. A kandalló színe és kialakítása bármi lehet, minden a stílustól és ízlésétől függ.
Sarok beépített kandalló a világos nappaliban
Corner kandalló fa keretben
Corner kandalló kő díszítéssel egy vidéki házban
Corner kerek kandalló

Kandallók a belső térben

A belsejében a szoba lehet használni egy másik design és stílus: hi-tech, klasszikus vagy más módon. Ezért rendkívül fontos, hogy a kandalló illeszkedjen a meglévő formatervezésébe és stílusába, különösen akkor, ha nem méretezhető. A stílus a high-tech helytakarékos és fenntartja a tervezését a kandalló a belső térben lehet kombinálni a különböző tárgyak és dekor elemek. Például fölötte tévét helyezhet, lefagyhat fényképeket vagy fényképeket készíthet. Különösen hatékony TV-t néz. TV és kandalló azok a dolgok, amelyek a nap folyamán figyelmet szentelnek.

A TV alatt nem szükséges fehér vagy piros kandallót elhelyezni. A belsőépítészet a következő lehetőségeket vállalhatja:

 1. a kandalló merőlegesen áll a kanapéra, és a TV-készülék ezzel ellentétes;
 2. A kanapé és a fotelek körbe kerülnek a kandalló köré, és a TV-t, hogy kiválaszthassa, hogy mi a preferencia. Más lehetőségeket is figyelembe vehet, hogy a TV ne vegyen figyelmet a kandallóról.

A lakberendezést úgy kell megtenni, hogy a kandalló színe és kialakítása a kiválasztott stílushoz illeszkedjen. A színeknek összhangban kell lenniük a falzal. Ebben az esetben a szín, mint a cél, bármi lehet. A falra szerelt kandallóknak is meg kell felelniük a szoba általános stílusának.

Például a klasszikus nappaliban lévő fali kandalló minőségi fából, márványból vagy hőálló bevonó anyagból készül. A kötelező elem egy márvány vagy fából készült polc, amelyen szobrocskák és gyertyatartók vannak felszerelve.

Stílusos kandalló klasszikus stílusban
Elektromos fekete kandalló fa-keretben, öko-stílusban
Hosszú dekoratív kandalló a falban
Beépített dekoratív kandalló a társalgóban
Az eredeti kandalló egy tégla niche-ben
A vízszintes beépített kandalló a fekete-fehér nappaliban
Egy kisméretű kandalló egy dekoratív fülkében
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 + = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: