Kék bútorok a belső térben (20 fotó): érdekes kombinációk | tremontgrand.com

Kék bútorok a belső térben (20 fotó): érdekes kombinációk

A kék színt a belső térben gyakran használják. Ez a nemesi árnyalat ritka ingatlan - a lakás minden szobájában megfelelő. Különböző hangjai és kombinációja más színekkel mindig érdekes, fényes és kitűnő. A cikkben nézzük meg, hogyan használják a kék bútorokat lakások díszítésekor.

Kék kanapé a nappaliban

Jellemzők

Ez a szín számos árnyalatú - a kéktől a lilaig. Ezért ha egy bútorstúdióra érkezel és rendelsz egy kék színű készletet egy gyermekszobához vagy egy konyhához, akkor meg kell vitatnod, hogy milyen árnyékot akarsz. A különbség egy vagy két tónus döntő szerepet játszhat - a puha kék vagy sötétkék bútorok teljesen másképp néz ki a fürdőszobában és a hálószobában.

Kék kanapé a fehér nappaliban

Ez a nyugalom és a béke színe. Lazítja, de elősegíti a mentális koncentrációt is. Ezért ideális fürdőszoba, jól néz ki a hálószobában. A gyerekszobában pedig csökkenti a gyermek "huligánizmusának" szintjét, megnyugtatja.

Kék homlokzat a konyhában

A pszichológusok azt mondják, hogy a kék súlyosbíthatja az érzéseinket - mind vizuálisan, mind tapintatosan, sőt ízléssel. Ezért megfelelő konyhabútor ez az árnyék, akkor jól néz ki a fürdőszoba belsejében, és az óvodában. Kék is felébreszti az érzékiességet - mint egy alkalom arra, hogy bútorokat tegyenek a hálószobában kékre.

Kék bútorok, dekoráció és kivitelezés a nappaliban

Nem ajánlatos lakást kék bútorokkal ellátni azokkal az emberekkel, akik hajlamosak hosszú elmélkedésre, passzív és depressziósak. Kék bútorok a lakás belsejében tovább erősíthetik pesszimizmusukat.

Kék nagy kanapé és olajfüggöny a nappaliban
Barna kék bútorok a nappaliban

Kék bútorok különböző helyiségekben

Kiderítjük, milyen funkciók vannak a kék bútorok használatakor, amikor a ház különböző szobáit díszítik.

Gyermekszoba

 • Ebben a szobában gyakran használják ezt a színt - minden kék árnyalat megnyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. Ezenkívül a szín segít a koncentrációnak, és segít a gyerekeknek gyorsabban és magabiztosan elsajátítani a tudást.
 • Ebben a színben a gyermekszobában teljesen különböző bútorok díszíthetőek: egy ágy és egy gardrób, és asztalok székekkel, polcokkal és egyéb tárgyakkal.
 • Szükséges, hogy ezt a színt az óvoda belsejében más vagy több élénkebb és pozitív színnel hígítsa. Ha a gyermekszoba csak kék bútorokkal van felszerelve, és ezen kívül még mindig ugyanazok a függönyök és falburkolatok lesznek, akkor a szoba nyomasztó benyomást kelt.
 • A gyermekszoba ultramarin vagy kék színe elősegíti a jó tanulást, mivel ezek az árnyékok közvetlen hatással vannak az agyközpontokra, amelyek felelősek a figyelemért és a koncentrációért.
 • Ha a gyerek csendes és tiszta, akkor jobb, ha nem használ kék bútorokat a hálószobájában. Az uralkodó kék még kellemesebbé teheti a gyermeket. De ha van hiperaktív spinster, akkor a kék bútorok nagyon ajánlott.
Kék bútorok az óvodában

Nappali

 • A ház főterében a kék bútor is megfelelő, de korlátozott számban. Ne állítsa be a nappali szobát, amely teljesen monokróm árnyalatokból áll. Túlságosan hideg körülmények miatt a helyiség nem elég kényelmes.
 • A nappali belsejében a legjobb a kék és egy másik árnyalat kombinációja. Narancssárga, szürke, fehér vagy más, szokatlanabb színek lehetnek. Az ilyen kombinációk, mint általában, nagyon elegánsnak tűnnek, a nappali kényelmesebbé teszik, de ugyanakkor egy hangulatos és kifinomult helyiség. Ezekben a színekben szekrényként és puha bútorokká tehetők a nappaliban.
 • A szoba kialakításához ne használjon árnyalatot, hanem többet. Így a design érdekesebbé válik.
 • A szürke és a bézs csodálatos "társaik" a nappali díszítésekor. A szoba nemes és elegáns lesz. A megfelelő színű kárpitozott bútorok csodálatos megoldást jelentenek ebben az esetben.
Kék bútorok a nappaliban

Kék kanapé a nappaliban

konyha

Konyhabútor kék - elegáns és eredeti megoldás. Ezenkívül egy ilyen előfeltétel hozzájárul a vágyhoz, hogy lefogyjon - a konyhában ez a design nem okoz nagy étvágyat.

 • Egy ilyen konyhában jó lesz lenni - türkiz vagy ultramarine szoba képes megnyugtatni és megbékíteni. A konyhabútor teljesen kék árnyalatú lehet - fénytől a sötétig. Azonban túl hideg, a konyha jeges hangjai még mindig nem ajánlottak.
 • Mint minden más helyiségben, nem ajánlott teljesen monokróm kialakítást használni a konyhában. Elég, ha egy kék színű bútorkészletet veszel, és megáll. A konyha belsejében található asztalok, falburkolatok, függönyök és kiegészítők jobban használják a más színeket - talán ellentétes.
Kék lakosztály a konyhában

A hálószoba

 • A kék puha bútorok kiváló megoldást jelentenek a hálószobában. Az árnyék nyugtató hatása hozzájárul a relaxációhoz és a gyors és kényelmes alváshoz.
 • Ne használj túl sötét kék árnyalatokat a hálószobában - képesek legyőzni a melankolást és melankóliát okozni. A legjobb választás - könnyű,
  tiszta és világos árnyalatok: kék, türkiz, azúrkék. Ez az ajánlás a fürdőszobában is érvényes.
 • A bézs, a csokoládé vagy a fehér kombinációja kiváló lehetőség egy hálószoba díszítésére. A szoba elegáns és hangulatos lesz, friss és békés.
 • Teljesítsd a nagyméretű tükrök hálószobájának kialakítását - kibővítik a szobát, könnyebbé teszik, átláthatóbbá és világosabbá teszik. A fürdőszobában ez a módszer is jól néz ki.
Kék bútorok a hálószobában

Más színekkel

Fehér

Ez a műfaj klasszikusa. Emlékeztetve a tenger stílusára. Különösen jól van a tengerben a fiú gyerekszobája.

Ez a kombináció nagyon friss és könnyű. Van egyfajta tágasság, hűvösség, a tenger és az ég a felhők jönnek eszembe. A fürdőszobában és a hálószobában nagyon megfelelőnek és harmonikusnak tűnnek.

A kombináció meglehetősen hideg - ezért annak érdekében, hogy a helyiséget ne jégbarlangvá változtassák, győződjön meg róla, hogy a fürdőszoba vagy a konyha belsejét világos színekkel - vörös, sárga és narancssárga színűre hígítja.

Kék és fehér nappali

Fekete

A lakás belsejében ez a kombináció rossznak tűnik. Nem ajánlott. Nagyon komor, depressziós hangulatot teremt. Nem alkalmas a fürdőszobára, sem különösen a bölcsődére.

1
Kék-fekete bútorok a nappaliban

Sárga

Nagyszerű kombináció. De a legfontosabb itt nem elfelejteni, hogy csak egy skála árnyalatai fognak jól és harmonikusan megjelenni: hideg kék, hideg sárga és meleg hangok. A kombináció jól néz ki a hálószobában és az óvodában.

A szalma és a búzavirág kék rusztikus díszítésre alkalmasak. Adja a szoba konyha vagy fürdőszoba kényelmet és melegséget, de egy kicsit megbocsátani a belső térben.

Kék és sárga bútorok a belső térben

Narancssárga

A legtöbb nyerő kombináció. A tökéletes kombináció minden belső térben. A gyermekszobában és a nappaliban különösen előnyös a kombináció.

Ne válasszon túl világos árnyalatokat ezeknek a színeknek. A neon narancssárga és a sikoltozó türkizkombináció olyan kombinációt hoz létre, amely túl fárasztó a szem számára. Válasszon elmosódott színeket, különösen a hálószobában.

Kék-narancssárga hálószoba

Pirosan

Ez zavaró idegrendszer-kombináció. Egy ilyen hálószobában alig aludhat el gyorsan. Csak akkor ajánljuk használni, ha az egyik szín domináns, a másik sokkal kisebb mértékben kiegészíti azt. Például kék puha bútor narancssárga kartámaszokkal.

Kék és piros ékezetek a nappaliban
Piros-kék étkező

Zöld színnel

Nem nagyon jó kombináció, mert ez a két árnyalat összefonódik egymással - távolról nem lehet megkülönböztetni. Az ilyen színű bútorok harmonikus kiválasztásához a konyhában vagy a fürdőszobában világosnak kell lenni az árnyalatok között, és köztük egy explicit határt kell kijelölnie. Ügyeljen arra, hogy a meleg színek fényes kiegészítőit használja.

Kék kanapé és zöld dekoráció a nappaliban

Szürke

Egy csodálatos kombináció - szigorú és elegáns. Kiváló lehetőség a nappali díszítésére. A szürke és a kék kombinációja a szobát stílus és nemesség adja. Szép néz ki, és a hálószobában.

ajánlások

Hasznos tippek a bútorok kék helyes kiválasztásához a lakásban.

Mivel ez a szín a hideg spektrumban van, jobb berendezéseket adni egy ilyen berendezett helyiségnek, ahol bőséges természetes fény van. A konyha vagy a nappali sötét, szomorú belsejében a lila vagy kék bútorok csak súlyosbítják a helyzetet.

Kék és fehér ágy a hálószobában

Rendkívül fontos, amikor a szobát kék bútorokkal díszítik, és helyesen választják ki a világítást. Kívánatos, hogy különböző lámpák belsejében különböző szinteken helyezkedjenek el. Ez lehet egy mennyezeti csillár, falikarok és a helyiség körüli reflektorfény. Az ilyen világítás kellemes helyet biztosít a szoba számára, és a kék bútorok - puha és szekrényes - nem okoznak komor társulást.

Kék-fehér modern konyha

A falakat a legjobban meleg semleges hangnemben festették. Szürke, bézs és homokos árnyalatok teszik. Így a lágy és szekrényes kék bútor harmonikusan néz ki a falak hátterén.

Ha nem szeretné, hogy a szoba egy iroda vagy egy irodához hasonlítson, hígítsa a konyhában vagy a gyerekszobában aktív, vidám színeket.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: