Keret nélküli bútorok - univerzális praktikum a belső térben (24 fotó) | tremontgrand.com

Keret nélküli bútorok – univerzális praktikum a belső térben (24 fotó)

A modern dizájnelméletek sokszínűségük és eredetiségük révén lenyűgöznek. A közelmúltban a fejlesztők sikeresen létrehoztak olyan bútortermékeket, amelyek nem rendelkeznek műanyag vagy fa alapanyaggal - keret nélküli bútorok. Nemrégiben nagy igény mutatkozik, mert minden szobában használható: a folyosón, a folyosón, a hálószobában és a gyermekszobában.

Keret nélküli gyermekülés
Keret nélküli gyermek bútorok

Különböző típusok és modellek az ilyen bútorok eladó: kanapék, fotelek és ültetvények ülni. Az ilyen termékeket "pelyhesülésnek" nevezik, amelyet 1967-ben két fiatal olasz tervező talált ki. Az első modelleknek sok a súlyuk, mert a műanyag gömböket vízzel használják belső töltőanyagként. Az ilyen modellek nem bizonyultak jól a bútorpiacon, de 1968-ban egy iparosár azt javasolta, hogy a fejlesztők javítsák őket a töltőanyag cseréjével (a műanyag golyók helyett a vízzel, a polisztirol felhordásával).

Szürke keret nélküli kanapé
Gyermek keret nélküli kanapé
Keret nélküli bútorok a ház belsejében

Mi a bútor csontváz nélkül?

A keret nélküli kárpitozott bútorok, amelyeknek nincs merev alapja, praktikusak, eredetiek és stílusosak. Egyszerűségének és mobilitásának köszönhetően könnyen használható: mind a felnőttek, mind az idősebb gyermekek könnyedén mozgathatják helyről a helyükre. A merev keret hiánya lehetővé teszi az ember számára, hogy bármely kényelmes helyzetben feküdjön és üljön rajta.

Keret nélküli bútorok a nappali belsejében
Keret nélküli bútorok a csúcstechnika belsejében
Keret nélküli lounger polka dots

A modern gyártók különböző formájú és témájú formájú kereteket gyártanak: futballlabda, alma, narancs vagy körte. Jóbb a gyermekek számára, így a keret nélküli lágy fejbeszélőt elsősorban a gyermekszobák belsejében használják.

Keret nélküli karosszék az óvoda belsejében
fotel táska

A merev alapanyag nélküli termékek belső töltőanyagból állnak: habosított poliuretán puha golyók, merev synthon (nem szőtt szintetikus szálak), holofayber (lavsan fiber) és más anyagok formájában. Ezek a töltőanyagok olyan alakot tartanak fenn, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben lehetővé tegye funkcióinak ilyen fülhallgatóját. Annak ellenére, hogy szintetikus anyagok vannak jelen a készítményben, a bútorok hipoallergén, mivel nem képesek allergiás reakciókat okozni.

Keret nélküli karosszék
Keret nélküli ágy"Тоторо"

Kárpitozott bútorok előnyei a merev alapanyag nélkül

A klasszikus bútoroktól eltérően a keret nélküliek a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • Comfort. A kanapé vagy a karosszék-zsák teljesen emberi test formáját öltheti, így kényelmes ülni és hazudni. Ez a kényelem nem érezhető, ha hagyományos drótvázas fülhallgatót használ.
 • Biztonság. Mivel az ülészsákok nem élesek és szilárdak, a gyermekek számára teljesen biztonságosak - mozgó játékokkal a gyermek soha nem sérül meg.
 • Mobilitás. Az ülészsák másik helyre való átrendezéséhez nincs szükség fizikai erőfeszítésekre. Még egy hatéves gyermek is képes megbirkózni ezzel a feladattal.
 • Hygiene. Kontamináció esetén a bútorkészítményeket könnyen mosható mosógépben vagy manuálisan eltávolítható fedéllel. A mosás után egy tiszta megjelenést kapnak. A bútorok belseje nedvességálló tulajdonsággal rendelkezik - ez megakadályozza a gomba és a penész megjelenését. Kívánságra megváltoztathatja a borítót, de bármely szakterületen megvásárolhatja őket.
 • Eredeti tervezés. A keret nélküli karosszék vagy kanapé díszíti a belső tér minden szobában, valamint adja meg az egyedi stílus.
 • Gyakorlat és tartósság. Az ilyen termékek hosszú élettartammal rendelkeznek, nem romlanak és nem szakadnak meg időben, mivel a keret hiánya miatt egyszerűen nincs semmi megszakítás. A belső anyag különleges tulajdonságai nem teszik lehetővé, hogy a bútorok idővel megromoljanak és deformálódjanak.
 • Sokoldalúságát. Keret nélküli, puha termékeket mind zárt, mind pedig nyitott terekbe (teraszok, verandák és erkélyek) lehet felszerelni.

Az ilyen típusú bútorok fő előnye, hogy megakadályozzák a padlóburkolat károsodását, mert amikor mozgásban van, nincs mechanikai hatása. Ha a fedél sérült, egyszerűen varrható hagyományos szálakkal vagy díszítő tapasszal. A klasszikus bútoroktól (kereten) kívül a keret nélküli javítás sokkal kevesebb költséggel jár.

Keret nélküli ágy a nappali belsejében
Keret nélküli kanapé a nappaliban
Keret nélküli szék a loggiában

Keret nélküli fejhallgató hátrányai

Az ilyen típusú bútorok előnyei mellett vannak hátrányai is, de ezek minimalizálása érdekében fontos, hogy kiváló minőségű termékeket vásároljunk. Az ilyen típusú headset hátrányai a következők:

 1. A töltőanyag elvesztése. Idővel a szemcsék elveszítik eredeti formájukat, ezért néha extraet kell vásárolniuk és fel kell tölteniük a széket.
 2. A gyermekjátékok mozgatásának folyamata során a fedő elszakadhat, és ha víz matracok, a folyadék kijön. Sokkal veszélyesebb, ha a gyerek megkapja a granulátumot a székből, és megpróbálja enni. Azonban a minőségi bútorkészítményekben, amelyek nem tartalmaznak alapot, kiegészítő takarót biztosítanak, ami miatt a granulátumot nem lehet eltávolítani.
 3. Nincs egy kiegészítő doboz a dolgokhoz.

Készítsen egy puha, keret nélküli fejhallgatót saját kezével azáltal, hogy megvásárol minden szükséges tartozékot egy szaküzletben. Nem ajánlott a bőrt vagy a bőröndöt testre szabni, mert nyúlik és a fejhallgató elveszíti formáját.

Keret nélküli bútorok minimalista belső térben
Keret nélküli bútorok szecessziós stílusban

A keret nélküli bútorok fajtái

A modern bútorok piacán számos keret nélküli fotel és kanapé található. Az ilyen jellegű fülhallgatók sokféle eredeti stílusának és formatervezésének köszönhetően minden vásárló választhatja ki a megfelelő helyet.

Moduláris kanapé
Keret nélküli bútorok a ház puha részében
Lágy keret nélküli bútorok

A fotelek fő típusai, amelyek nem rendelkeznek csontvázzal:

 • Párnázott széklet - tökéletesen illeszkedik mind a felnőtt, mind a gyermekszobába, kiegészítve a belső kialakítást. Az ottománok könnyűek és kompaktek, kényelmes pihenést tartanak egy kemény nap után a saját szobájukban vagy az irodában.
 • "Zacskók" - ugyanazokat a funkciókat töltik be, mint a párnázott széklet, de alakban és méretben eltérnek.
 • "Körte" - megbízható hátsó pozíciót biztosít, és támogatja a gerincet. Bármelyik pozícióban ülhetnek, vagy pihenhetnek egy magazin, egy könyv vagy egy csésze tea mögött.
 • "Balls". A futballlabda formájú foteleket az igazi futball rajongók értékelik. Tökéletesen kiegészítik a fiú gyermekszobájának belsejét, aki szereti a sportjátékokat.
 • Fotel párna. Kis méretük miatt mindkét ülés és párna funkcióját ellátják.
 • A "piramisok" különböznek az eredeti stílustól, és minden helyzetben kényelmes helyzetet nyújtanak az emberi testnek (ülő, fekvő, fekvő).
 • A "Hearts" ideális pihenőhely egy pár szerelemben. Ez a fajta puha karosszék romantikus hangulatot áraszt a hálószobában.
 • Kárpitozott bútor-transzformátor. A gyártók egy darabból állíthatják elő, és különálló blokkokból állnak, amelyek könnyen összekapcsolhatók.
 • Hidromasszázs (ágy vagy kanapé) folyadékkal töltött.
Kék keret nélküli kanapé
Keret nélküli karosszék kordbársony kárpitozással
Keret nélküli bútorok a verandán

A belső térben lévő keret nélküli bútorokat különböző modellek és formatervezési minták mutatják be. Kiválasztásakor fontos figyelembe venni az anyag típusát és a szabás minőségét. A burkolat szövetének szorosnak kell lennie, és a varratok kettősek, tisztaek és egyenletesek. A fűzőlyukak jelenléte biztosítja a levegő kifolyását a zsákból, ezáltal csökkentve a varrások terhelését.

1
Keret nélküli bútorok világos belső térben
Keret nélküli székek egy vidéki ház belsejében
Sárga keret nélküli karosszék
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 57 = 58

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: