Laminált szín "cseresznye": természetes árnyalatok a belső térben (22 fotó) | tremontgrand.com

Laminált szín “cseresznye”: természetes árnyalatok a belső térben (22 fotó)

Az ilyen padlóburkolat alkalmazási területe, mint cseresznye laminátum, elég széles. Mindkét vidéki házat és tágas irodákat díszítheti. Sokoldalúsága egyedülálló kialakításnak köszönhető, amely könnyen illeszkedik minden belső térbe és bármilyen bútorhoz és dekorációhoz illik.

Laminált cseresznye a klasszikus belső térben
Laminált cseresznye a házban
Laminált cseresznye a kastélyban

A laminált "cseresznye" a padló kialakításának módszere már régóta ismert. Életének ideje alatt sikerült az egyik legnépszerűbb anyaggá válnia, és nem véletlen. Számos külföldi és belföldi gyártó specializálódott kifejezetten ilyen típusú padlóburkolatok gyártására, ezeknek a vállalatoknak az értékesítési volumene évről évre növekszik.

Parketta cseresznyefa
Laminált cseresznye a belső térben
Laminált cseresznye a folyosón

A fa jellemzője a nemes vörösesbarna és könnyű-arany árnyalatok megszerzése. Ezen a minőségen játszottak kulcsszerepet a padlógyártók nyereségnövelésében. Ez a tulajdonság különösen jól látható a sötét árnyalatok laminátumán.

Laminált padló"вишня" в гостиной
Cherry laminátum a nappali belsejében

A laminált padló igen sokoldalú. A kiemelkedő aranyszínű és borostyánsárga színárnyalatoknak köszönhetően a cseresznye padló minden szobában elegendő otthoni kényelmet és melegséget biztosít. Nem csoda, hogy ilyen padló alatt könnyű választani a bútorokat és a dekorációt, és megteremteni az eredeti lakást.

A mai napig a gyártók megtanultak minőségi laminált táblát készíteni bármilyen színben. Most senki sem fog meglepni a padlóburkolaton, ami utánozza a japán, európai vagy sötét cseresznye fát. Ezek a kőzetek számos olyan jellemzőt sugallnak, amelyet a cseresznye színű laminátum kiválasztásánál figyelembe kell venni.

Laminált cseresznye a belső térben
Vörös színű laminátum
Sötét cseresznye laminált padló

Többrétegű laminált

Ez az anyag, amely egy fás cseresznye mintát utánozza, mint minden más típusú laminátum, négy réteggel rendelkezik:

  • Stabilizáló párna. Ez a réteg nem haladja meg a 4 milliméter vastagságot. Azt szolgálja, hogy a tábla a szükséges erősséget megvédje a magas páratartalom és magas hőmérséklet káros hatásaitól. Ez a nagyon vékony réteg nagy teherbírásokat veszi igénybe bútor formájában.
  • Alapján. Ugyanilyen fontos és felelős a megbízhatóságért és a tartósságért. Ha ez a réteg kiváló minőségű farostlemezből készül, akkor a cseresznye laminát több mint egy évtizede örömmel fogja a tulajdonosokat.
  • A kép a cseresznyefa. Ez a réteg felelős a padlóburkolat esztétikai vonzerejéért. Fontos, hogy ezt a réteget olyan kompozícióval lefedjék, amely megakadályozza az ultraibolya sugárzásnak való kitettséget. Egyébként a csodálatos cseresznye dísz gyorsan gyorsan sápadt és unalmas lesz.
  • Melamin gyanta. Ez a borítás befejezése szükséges a kopásállóság fokozásához. Ha ez a réteg nagyon vékony, a laminátumon hamar megjelenik a forgács, a repedés, a karcolások és a lyukak.

A fenti rétegek kötelezőek laminált gyártásához. A különböző gyártók esetében mindegyik vastagsága eltérő, ami jelentős árterjedést eredményez. Néhány, cseresznye színű laminátum gyártására szakosodott cég a rétegekhez hozzáadja a szabványos kompozíciót, amely javítja a padlóburkolat hő- és hangszigetelési jellemzőit.

Laminált cseresznye a lakás belsejében
A lakkozott padló cseresznyefa
Laminált cseresznye

A cseresznye laminátum előnyei

Ez az anyag sok pozitív pillanattal rendelkezik. Közülük meg lehet jegyezni egy egyedi megjelenést, különböző árnyalatokat és néhány modell relatív olcsóságát.

  • A cseresznye színes réteg nagyszámú fajtával rendelkezik. Gyakran a gyártók eltérnek a szabvány sablonoktól, és eredeti dekorációval igazán egyedi padlót készítenek.
  • Erő. Ez a tábla csodálatos képességgel bír a környezeti káros hatások ellen. A nehéz tárgyak esése után nem marad nyom, a kanapé vagy az asztal lábai és egyéb nagy bútorok nem lesznek. Még ha el is kívánja mozgatni az objektumot anélkül, hogy felemelné, egyetlen kísérlet sem lesz a borítón.
  • Elfogulatlanság. A "vad
    cseresznye" laminát nem igényel különösebb gondosságot, könnyen mosható, nincs rajta folt. Természetesen ne próbálja meg ellenőrizni a bevonat minőségét, és ráönteni vörösbor vagy áfonyalé.

A legtöbb ember a tölgyfa laminátumot preferálja, így a cseresznye színű bevonat nagyon vonzónak és szokatlannak tűnik.

Mézes cseresznye színű laminált
Laminált cseresznye finom mintával

Hol használják a cseresznyefablettát?

Ez a padló kiválóan alkalmas azoknak, akik értékelik a kényelmet és a családias légkört. Ugyanakkor elegánsnak tűnik az irodahelyiségekben is, ahol a munkakörnyezet és a produktív tevékenységek hangulata fontos. Ha cégének fő tevékenysége az ügyfelekkel való együttműködés, a szervezet vendégei értékelik a cseresznye padló belsejét.

Laminált cseresznye a hálószobában
Laminált cseresznye virágzik a hálószobában

Ha beszélünk apartmanok és vidéki házak, akkor itt vonzóbb és stílusos megjelenésű árnyalatú. A padlót rózsaszín, sárgásbarna és bézs színben díszítheti. Ez a választás elsősorban az a tény, hogy lehetővé teszi, hogy vizuálisan nyomja a határait a szoba, így könnyebb és melegebb. A sötét modelleket legjobban a folyosókon és a folyosókon használják. Ez a tartomány a klasszikus belső terekben is használható.

1
Laminált cseresznye a stúdió lakás belsejében
Laminált cseresznye határozott textúrájú

A kereskedelmi helyiségek tervezői ajánlani, hogy igénybe más fajták laminált cseresznye. Nagyszerű vörös, sötétbarna és természetes árnyalatokat fog kinézni. A cseresznye lambériája szervesen illeszkedik a bárok, üzletek és kávézók stílusába.

Rétegelt lemezek cseresznye fektetése
Laminált cseresznye egy vidéki ház belsejében
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

44 − = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: