Modern skandináv stílus a nappali, fürdőszoba, hálószoba és konyha belsejében (25 fotó) | tremontgrand.com

Modern skandináv stílus a nappali, fürdőszoba, hálószoba és konyha belsejében (25 fotó)

A híres isten Odin, a fő fa, mint egy szimbólum az istentisztelet, az öröm, napfény, lélek tisztaságát és a fizikai erő - „elemei” a skandináv országokban. Mint például Svédország, Dánia, Norvégia. Komplex szálak és közvetlen szövetségek - és divatos skandináv stílusúságot kap a belső térben. Mi vonzza őt a szlávokhoz? Ugyanaz, mint a skandináv. Világos, tiszta, anyag-tisztaságú. Funkcionális, praktikus, stílusos. Semmi sem felesleges.

Étkező és konyha skandináv stílusban

Skandináv stílus: néhány szó egy jelentős felvonulásról

Skandináv stílusú lakás, vidéki ház, vagy csak néhány szoba, például egy gyerek vagy egy nappali, háztartási tárgyak, amelyek mindegyike a helyén van. A segédeszköz, a kiegészítők használata - szemérmesen és kényelmesen (ellentétben a minimalizmus stílusával) - ez a skandináv stílus egyik alapvető szabálya.

Európának az 50-es évek lakói vonzódtak, ezért a skandinávok stílusa egyfajta sóhajtássá vált. Friss, tiszta, logikus, érthető és egyszerű. Ezért sokaknak tetszett a skandináv belsőépítészet, és egy egyszerű tisztviselő házában, valamint egy jól ismert cég főnöke lett. És ez egyfajta tandem minimalizmus stílus, egy modern stílus egy kis eco és etno stílusban.

Nappali szoba fehér bútorokkal skandináv stílusban

A stílus másik jellemzője a tér függetlensége. Egy kis lakás - Hruscsov, egy stalinka vagy egy 3 méteres mennyezetű ház - ez nem számít. Az egyedülálló skandináv stílus a belső térben mindenütt jelen lesz. És mindezt az egyszerűség, a tisztaság és az álmok megvalósításának egyszerűsége miatt. És van egy kicsit természetes, kissé történelmi, enyhén modern stílus. Stílusos fúzió!

Könnyű a skandináv stílusú ház belső kialakítása, valamint apartmanok azok számára, akik a nagyszülőktől kapják az ingatlant. A lényeg az, hogy ebben a házban menti fa padló (ami fontos belsőépítészeti), sok régi fából készült tárgyak bútorok és szobák - nappali, hálószoba, óvodák, konyhák és fürdőszobák - nagy ablakokkal, és hiányzik a cölöp szemetet. Természetes anyagok, a tér szabadsága, sok fény van a skandinávok számára. A dolgot kicsire hagyják: a klasszikus skandináv dizájn megvalósítása.

A skandináv stílusú manzárdban egy tetőtéri szoba
Világos nappali skandináv stílusban
Corner nagy ablak a nappaliban skandináv stílusban
Fekete-fehér skandináv belső tér
Ebédlő skandináv stílusban
Kis hangulatos konyha skandináv stílusban

Nappali egy skandináv stílusú házban

A skandináv stílus szabályai, vagy csak mindenki számára

Egy kis lakás - Hruscsov, szezonálisan berendezett nyaralóház, skandináv stílusú magánház funkcionális, stílusos és fényes lesz. A modern stílus vonzó lesz az innovátorok számára, akik mindig szükségessé teszik a változásokat, és a konzervatívok, akik örök és stabil életet kívánnak. Megismerték az anyagok belső dekorációval, világítással, színtartományokkal, szükséges kiegészítõkkel - és modern stílusban.

Számos árnyalat / finomság vagy színes üzlet

Mi lehet skandináv stílusú nappali, gyermekszoba, fürdőszoba vagy konyha? White. És ez egyértelmű, de egyáltalán nem egyszerű. Matt pasztell fehér, hideg, havas, fehér, áramló lágy árnyalatú bézs, a mellett egy világos rózsaszín, olíva, kék - mindezek színben - a hangulat minden nap, érzelmek / érzések / vágyak. Fehér - a skandináv stílus, a szabadság, a tér és a jelen "érzése" tisztasága. Ezért a fehér árnyalat kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítani arra, hogy minden új napra vonzza. Újra. És újra.

A nappali, a konyha vagy a hálószoba fehér színe vizuálisan bővíti a kis szobák terét, szabadságot és lebegő érzést eredményez. Még egy egyszobás lakás is nagyobb, szélesebb, tágasabb lesz. Az ékezetek - fényes kiegészítők, és a szoba élettel teli, funkcionális, kényelmes. És nem emlékeztet a kórház tisztított osztályára.

A lakás klasszikus dizájnja vagy a skandináv stílusú ház belseje a fehér és a természetes árnyalat kombinációját jelenti. Lehet fehéríteni vagy szürke tölgy, a hárs vagy ... szén-fekete cognac árnyalata. Ez ad a helyiségnek a meghajtó, a kreativitás, az energia, lehetővé teszi, hogy legyőzze a kontrasztokat.

Bejárati csarnok skandináv stílusú könyvtárral

Fény és világítás: a fontos harmonikus kombinációja

A skandináv stílus a belső térben sok természetes fényt jelent. Hosszú tél, az A-vitamin hiánya miatt mindenkinek melankolikus és kissé ingerlékeny. Hagyja, hogy a gyerekek, a folyosók, a konyha új fényt játsszanak szó szerinti és figuratív értelemben.

Ha az ablakokat - az északi oldalt vagy a külső fák eltakarják -, vegye fel a szobát mindenféle lámpa, gerenda, padlólámpa, csillár. Egyszerű formák és anyagok. Adja meg a helyiségben a maximális fénymennyiséget, ami lehetséges. Ugyanakkor a világításn
ak lágynak, elfojtva, hangulatosnak kell lennie. Jó pihenő.

Ha hatalmas ablakokkal rendelkezik a kelet felé nézve, hihetetlenül szerencsés vagy. Nem kell lefüggeszteni őket, a természetes fény minimalizálása. Nincsenek függönyök, függönyök, vakok. Miért? De ha nem élhet olyan "nyíltan intim" módon, használjon római függönyöket tüllből, fátyolból, sifonból, muszlinból. Fényfüggönyök - skandináv stílus a belső térben, maximális napfény!

1
Hálószobai világítás skandináv stílusban

Bútor: a választás alapszabályai

A különféle lehetőségek ellenére egy apartman / vidéki ház speciális bútorokat igényel. A skandináv stílusban ideális megoldás. Válasszon egyszerűen a szabályok betartásával. Ezek a következők:

  • az anyagok természetességét. Rattan, fa, üveg, kovácsoltvas (egy kis eco-stílusú) az, amire szüksége van;
  • formában. Kanapék, fotelek, székek, asztalok, és még egy puff kompaktnak kell lennie, ergonómikus, úgyhogy egy kis lakásban találtak egy helyet, és a nagyteremben egy vidéki ház marad, legfeljebb hasznos tér;
  • funkcionalitást. A kedvenc szék egy nappali szék, egy kanapé kettő vagy akár három ember számára, a konyhaszekrény olyan, amely még sok vendéget is befogad.

Azonban ez a stílus titokzatos: lehetővé teszi, hogy ötvözze az eco-stílusú, minimalista, modern, barokk vagy klasszikus angol bútorokat. Vagyis egy szobában egy üvegből készült asztali szekrény és egy kovácsolt lábú, vintage mellkas használható. A legfontosabb dolog a praktikum, a funkcionalitás, a szükségesség és a mindennapi használat.

A skandináv stílusú bútorok fő jellemzője a funkcionalitás, ezért a helyiségekben nyitott polcok, polcok, szekrények is használhatók. És tárolni rajtuk könyvet, ételkészleteket, fényképeket, apró apróságokat, drága kiegészítőket. És szekrények, ládák, fiókos fiókok, fiókok, szekrények, többmodulos rendszerek, amelyekben bármit is tárolhat. Gyakorlati, egyszerű, funkcionális.

Természetes belső bútorok skandináv stílusban
Bútor a skandináv stílusú nappaliban
Szürke bútorok skandináv stílusban
Konyha skandináv stílusban

Stílusos gizmos vagy lehetséges dekoráció: adjunk hozzá kreatívabbá

A kényelmesen hangulatos skandináv stílus a belső térben nem csak a funkcionalitás, hanem a dinamika is. A modern belső térnek erősnek, energikusnak, izgalmasnak és vidámnak kell lennie. Ugyanakkor egyszerű, egyszerű, praktikus. És ez több dekorációs elem jelenlétét jelenti.

A fő szabály nem a túlterhelés. Tehát találni helyet a poszterek retro stílusú, fényes figurák, eredeti vázák, párnák és szőnyegek, amelyek vonzzák a figyelmet. Lehetséges panelek, festmények és minden, ami saját kezűleg jön létre. Nagyszerű választás - zöld barátok! A skandináv stílust a belső térben a lélek fogja elnyomni, tiszteletben tartva az egyszerű örömöket.

A skandináv stílusú nappali díszítése
Lakberendezés skandináv stílusban
A részletek a skandináv stílus egyszerűségét hangsúlyozzák
Csarnok skandináv stílusban
Világos nappali skandináv stílusban
Nagy méretű hálószoba skandináv stílusban
Fürdőszoba skandináv stílusban
Skandináv stílusú, kockás függönyök
Kis folyosó skandináv stílusban
Tágas nappali skandináv stílusban szőnyeggel és dekoratív csíkos párnákkal
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: