3d tapeter i inredningen (54 bilder): kök, vardagsrum eller sovrum med tredimensionella effekter | tremontgrand.com

3d tapeter i inredningen (54 bilder): kök, vardagsrum eller sovrum med tredimensionella effekter

Ofta tenderar människor att byta sig själva. Detta är ett utmärkt tillfälle för kosmetiska reparationer. I detta fall bör man uppmärksamma nya material som kan förvandla rummet. 3d tapeter i inredningen - det här är en av de bästa lösningarna, eftersom ytbeläggningen kommer att skapa en ovanlig och unik inredning i vilket rum som helst. Bakgrund med 3D-effekt är perfekt för vardagsrum, sovrum eller kök.

Bakgrund med utsikt över bergen med en volymetrisk effekt

Abstrakt 3d tapeter

Vit 3d tapeter

3d tapeter non-woven

3d väggmålning

3d tapeter på kontoret

3d tapeter med cirklar

Med hjälp av 3d tapeter för väggar i olika rum kan du skapa ett ovanligt interiör som ger en festlig atmosfär, komfort eller mysighet. Den tredimensionella bilden gör det möjligt att bilda effekten av rummets volym så att bilden tycks sticka ut från vardagsrummet, sovrummet eller köket inuti rummet. Tapetet design 3d är gjort i samma stil med golv, tak, möbler och gardiner. I det här fallet kan beläggningar med volymetriska mönster limas inte bara till väggen utan också till dörrar, tak, skåpdörrar eller dekorativa gipsskivor.

Abstrakt 3d beige-rosa tapet

Papper 3d tapeter

Blomma 3d tapeter

3d tapeter med geometriska mönster

1

3d tapeter i vardagsrummet

3d tapeter i köket

3d tapeter med löv

Funktioner av 3d bakgrundsbilder

Bakgrundsbilder med 3d-effekt representerar volymetriska widescreenbilder för väggar. Deras huvudsakliga funktion ligger i det faktum att de tillåter dig att skapa en effekt av dimensionen av bilden. Bilden verkar flytta från väggens plan direkt till rummet i rummet. Grunden för att skapa tredimensionell tapet är tekniken för att skapa fotobilder. Till att börja med utförs datasimulering av mönstret. Färger väljs i specialprogram, utskrift utförs. Bredformatutskrift produceras i rullform av olika typer: non-woven, vinyl eller papper. Sådan tapeter kan användas för väggarna i vardagsrummet, sovrummet, köket, liksom andra rum.

Space 3D tapeter

3d tapeter under ett träd

3d tapeter violett

3d tapeter i art nouveau stil

3d tapeter tredimensionella

Du kan välja följande typer av tapeter med 3D-effekt:

 1. singel - det här är fristående dekorativa bilder eller fragment, som klistras in på en partition, vägg, ibland används de i en ram;
 2. Panoramiska målningar utmärks av deras stora storlek. En sådan panoramabaggrund med 3d-effekt placeras vanligtvis direkt på flera väggar i rummet, vilket gör det möjligt att skapa realistiska scener.
 3. Fluorescerande tapeter med 3D-effekt i färgskiktets sammansättning innehåller speciella ämnen som ger ljus av väggarna i rummet i mörkret;
 4. LED-ljus för väggarna i vardagsrummet, sovrummet eller köket används i kombination med belysning. Sådana tapeter med 3D-effekt är de dyraste och också svåra att utföra.
Panoramic 3d tapeter med hus och blommor
Målade 3d tapeter i färg till inredningen
3d tapeter i inredningen med bilden av kvällsstaden
Vardagsrum med grön mönstrat 3d tapeter
Bakgrund med en volym effekt med en vinterbild

3d höst bakgrundsbilder

3d tapeter i korridoren

3d tapeter med tryck

Funktioner för användning i inredningen

 1. Volymetrisk tapeter på väggen kan användas i nästan alla interiörer. Bakgrund med 3D-effekt passar perfekt in i vardagsrummet, sovrummet eller köket, inklusive plantskolan. Bakgrundsbilder som har stora bilder kan dekorera hela muren i rummet eller använda omfattande ritningar för att dekorera vissa områden och delar av väggen. Om du till exempel väljer att använda tapet med en 3D-effekt i köket, kan du välja tredimensionella ritningar för väggen mellan de övre hyllorna och borden i det fungerande köksområdet.
 2. Om rummen är små, då med sådan tapeter för väggarna kan du ge en visuell förlängning av befintligt utrymme. I det här fallet kan ett rymligt vardagsrum eller sovrum uppdelas i flera zoner.
 3. Till tapeter med en 3D-effekt i vardagsrummet, köket eller sovrummet såg bra ut, du borde välja dem enligt nyanser som används i rummet, liksom den allmänna stilen.
 4. 3D-bilden på tapetet ska vara direkt synlig men det betyder inte att det är nödvändigt att ge en liknande effekt på grund av användningen av onödigt pressande och ljusa färger, liksom bilder som inte passar perfekt in i det befintliga interiören.
 5. För högteknologiska eller moderna väggpapper med abstrakta ritningar är bäst. I klassisk stil för väggar är det bättre att använda panoramabilder. I det här fallet bör panoramabakgrund med din ritning också uppfylla den valda stilen.
 6. Några tapeter med 3d effekt perfekt kombinerad med träpaneler och lister.
3d tapeter i inredningen med bilden av stranden
Effektiv ljusblommig tapet 3d
Bakgrund med effekten av volymen med bilden av ett vattenfall
Ovanlig 3d tapeter med geometriska mönster

3d tapeter i inredningen

3d tapeter i retro stil

3D mönster tapeter

3d tapeter med rosor

Intressanta idéer för inredning

I samband med att dekorera inredningen med dessa bakgrundsbilder kan du använda följande intressanta idéer:

 1. För köket kan du välja romantiska ritningar. Till exempel ser en fransk gård, landsbygdens landskap, en sommarveranda, ett fönster med utsikt över Venedig och andra bilder bra ut i köket.
 2. Tapeter för sovrummets väggar ska ge en lugn och lugn miljö. Det är därför som det rekommenderas att limma bilder på en vacker park, strand eller skog i sovrummets inredning.
 3. I vardagsrummet kan du klistra in tapeter med en 3d-effekt med en bild av ett museum, ett konstgalleri, gamla slott. Också olika abstrakta kompositioner och 3d tapeter med blommor kommer att vara lämpliga.
 4. för badrummet kan du välja bilden av havsvågor och stranden.
  Samtidigt i vardagsrummet, sovrum eller kök fokuserar inte nödvändigtvis på ett visst tema, för det är möjligt att visa fantasi och skapa en kreativ design.
 5. Under de senaste åren är det väldigt relevant det naturliga temat. Till exempel, för att dekorera köket eller vardagsrummet, är den ursprungliga 3D-tapeten av rosen perfekt. Du kan också välja intressanta alternativ med bilder av skogsdjur och träd.
3d förkläde med hallon i köket
3d tapeter i vardagsrummet med en bild av rosor
3d tapeter i ett klassiskt vardagsrum med en bild av vägen och fälten
Ljus 3d tapeter i matsalen som skildrar regnskogen
3d tapeter med en bild av en stor vattenfall

3d silver tapeter

3d grå bakgrundsbilder

3d tapet blå

Val enligt storlek

Välj bakgrundsbild beroende på den nuvarande storleken på vardagsrummet bör baseras på följande principer:

 1. I små vardagsrum använd
  er du inte ljusa stora ritningar, eftersom de kommer att skapa en tryckande effekt. Det är lämpligt att använda dukar med en perspektivbild för att klistra in dem på hela väggen. Detta kommer att uppnå effekten av det expanderade utrymmet;
 2. Pastelltonens dominans i bilden av tapetet minskar trycket på bilden medan den mörka sidan av rummet kommer att dras in visuellt.
 3. Begränsningar för rymliga ljusa rum är nästan obefintliga, teckningen kan vara texturerad, blank och mångfärgad. Men om färgens accent i rummet används med möbler med ljust klädsel eller andra tillbehör, rekommenderas bakgrundsbilden att välja en lugn, för att inte rita uppmärksamhet.
 4. Tapet med en blank glans fungerar inte för väggarna som ligger framför fönstret, bilden kommer att ha bländning som förvränger bilden.
 5. Om tapetet har en önskan att utföra zoning, ska mönstret och temat matcha de angivna zonerna. Till exempel, för receptionen kan du använda ljusa abstrakta bilder och för rekreationsområdet - bilder av växter och vattenfall.
3d tapeter i en rymlig matsal med en bild av ett blomfält
3d tapeter med imitation fönster med stadsbilden
3d tapeter med bilden av komiska hjältar
3d tapeter i korridoren med bilden av björkar
3d tapeter i korridoren med bilden av björkar
Panel med 3d tapeter i vardagsrummet som visar nattstaden
Geometrisk tapet med en tredimensionell effekt i sovrummet
Vacker 3d tapeter med en bild av en smal gata
3d tapeter med en scen från filmen

3d tapeter i sovrummet

3d tapeter på väggen

3d tapeter vinyl

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: