Wallpaper în stilul Provence – provincia franceză în interior (23 fotografii)

Este naturalitatea mediului natural și a romantismului francez combinat într-un stil calm și confortabil Provence. Caracteristicile de simplitate și seninătate sunt prezente în fiecare element al acestui decor și mobilier. Decorarea pereților este, de asemenea, esențială pentru a reflecta stilistica camerei. Și, bineînțeles, că tapetul în stilul Provencei din interior oferă camerelor o sofisticare specială franceză.

Bej Provence Imagine de Fundal gratis

Provence hârtie tapet

Stilul este foarte popular atunci când decorați interioarele apartamentelor, deoarece vă permite să recreați în oraș o anumită aparență a modului confortabil din mediul rural. Există câteva caracteristici caracteristice acestei tendințe în proiectare:

  • conexiune armonioasă în decorarea pereților acoperirilor cu diferite modele / modele;
  • suprafața tapetului este plăcută la atingere;
  • o combinație armonioasă de tapet cu alte materiale naturale în decorarea și decorarea camerei.

Atunci când alegeți o paletă de culori, este de dorit să acordați prioritate luminilor, pastelului. Imaginile de fundal sunt selectate în mai multe tonuri: galben, bej, roz, albastru, verzui. Luminozitatea excesivă din paleta de culori nu este binevenită.

Imagini de fundal cu flori în stilul Provence

Wallpaper Provence în grădiniță

Acoperiri de perete cu efect de uzură, cele mai populare printre designeri. Mulți producători de tapet în gama există colecții întregi, suprafața picturilor care arată ca decolorate.

Stilul de direcție combină organic tapetul, pictat în culori Provence, nuanțe reci și calde. Astfel de combinații sunt asociate vizual cu lumina soarelui plăcută și prospețimea și răcirea apei de mare.

Wallpaper Provence în Casa

O carte de vizită general recunoscută din Provence este subiectul floristic, deci cea mai mare parte a acoperirilor pentru perete - tapet în floare. Cu toate acestea, puteți găsi printuri interesante cu fructe, copaci și chiar ferme sau animale de companie. Recent, stilul de Provence a devenit și tapet cu modele carouri, dungi.

Inițial, decor de perete în stil provensal a însemnat rugoasă suprafețe de tencuială sau de pictură, dar ori schimba, și apariția de tapet a creat mai multe oportunități pentru recreere în camera de-a placut designul.

Decorarea de perete cu tapet, imita piatra, lemnul, va face posibilă apropierea cât mai aproape de întruparea prospețimii și naturalității stilului provensal în cameră.

Acesta este spiritul antichității și simplitatea impregnată cu un design interior provensal și capac aurit în relief, reflexii lucioase ale mobilierului arata foarte nelalocul.

Și în colecțiile multor producători există atât hârtie pentru tapet, cât și tapet nețesute.

Imagine de Fundal de Albastru Provence

Provence în camera de zi

Decorarea camerelor

Hârtie de perete în stilul Provence - un material excelent pentru decorarea pereților oricărei încăperi. Cu toate acestea, atunci când alegeți nuanțele de acoperire și calitatea materialului pentru camere diferite, există nuanțe.

Dormitor într-un stil francez provincial

Stilul Provence este ideal pentru decorarea dormitoarelor. Și este potrivit pe pereți în stilul Provence arata orice ornamente sau modele.

Când folosiți tapet cu detalii mici, este recomandabil să nu faceți spațiu în apropierea unor astfel de pereți mobilier mare / înalt. O opțiune de compromis - proiectarea unui astfel de perete de tapet la zona de noptieră. Pentru alte suprafețe, este mai bine să alegeți o acoperire cu nuanțe adecvate de tonuri atenuate.

Wallpaper Provence în interior

Wallpaper în stil de Provence cu flori roșii

O opțiune excelentă pentru decorarea peretelui din spatele patului - tapet textil în stilul Provence pentru dormitor. Cu acest material, puteți decora întregul perete sau doar o parte - sub forma unui panou. Pentru astfel de tehnici, folosiți însoțitorii pentru tapet. Acestea sunt picturi care diferă în funcție de anumiți parametri, dar au elemente de design comune. Avantajele acestor materiale sunt:

  • capacitatea de a ajusta vizual înălțimea / lățimea pereților;
  • prezența tapetului - însoțitor pentru mulți producători de materiale de finisare;
  • Este ușor să desemnați o zonă de agrement sau un loc de muncă în dormitor;
  • distruge în mod discret atmosfera provensală.

Pentru stilul Provence, combinația orizontală de pânze este cea mai tipică. model de aspect fin cu modele (sau model de mare), în peretele de fund și monocromatică (sau cu flori mici), în țesătura superioară. În încăperi mici, linia de îmbinare a tapetului este situată la o altitudine de aproximativ 1 m de la podea. Îmbinarea pânzei este decorată cu o panglică de graniță sau o matriță.

Wallpaper în stilul Provence în bucătărie

Tapet monocrom în stilul Provence

Pentru un dormitor non-standard puteți să folosiți până la patru tipuri de însoțitori pentru tapet atunci când decorați pereți diferiți.

În dormitor este preferabil să lipiți imagini de fundal din hârtie cu tonuri de lumină. Alegeți de preferință din nuanțe de cremă, gri, roz sau albastru. Remarcabil transmite atmosfera de Provence tulbure purpuriu.

Wallpaper în stilul de Provence în dormitor

Wallpaper în stilul Provence în culori pastelate

< span id="i-3">Imagini de fundal în stil tapet în stil Provence pentru camera de zi

Atunci când se face un decor de perete ar trebui să ia în considerare numirea camera principală în apartament, în camera de zi, deoarece familia nu numai odihnă seara, dar, de asemenea, organizează festivități pentru a sărbători de vacanță cu oaspeții, astfel încât în ​​mod unic de dorit limitată în decorarea pereților shades auto-colorate calm. Desigur, trebuie să decorezi pereții cu imagini ale unor subiecte potrivite.

Atunci când alegeți tonul general al camerei de zi, asigurați-vă că aveți în vedere locația camerei. Dacă ferestrele merg spre partea de nord, nuanțele de bej, cremă și roz ale tapetului compensează ușor lipsa de lumină. Camerele de zi de pe partea sudică vor răci ușor pe panzele albăstrui sau verzi.

Dacă doriți să decorați pereții cu însoțitorii de tapet, respectați aceleași reguli ca atunci când decorați un dormitor. Cea mai mare atenție la selectarea pânzei trebuie acordată proprietății de a acoperi spațiul de zonare. Locuri lângă zona de semineu sau în spatele canapelei este de dorit să evidențieze tapet cu flori sau alte modele. O idee non-standard pentru decorarea camerei de zi este utilizarea de imagini de fundal foto. Un astfel de dispozitiv poate "într-adevăr" să lase în frumusețea și naturalețea pajiștilor francezi, curțile satului. În camerele spațioase, tapetul cu efect 3D va părea pitoresc.

Wallpaper în stilul Provence cu păsări

Wallpaper în stilul Provence pentru bucătărie

tapet non-țesute este cea mai bună opțiune finisaje, așa cum a subliniat stilul natural al camerei și va fi în măsură să îndeplinească condițiile specifice de funcționare (umiditate, temperaturi extreme).

Atunci când alegeți un ton, preferința este de asemenea dată opțiunilor tradiționale: albastru deschis, galben, verzui. Este important să se ia în considerare nuanțele, modelele de textile de bucătărie (fețe de masă, perdele). Imagine de fundal neobișnuită și distractivă cu o imagine de ustensile de bucătărie (cupe, farfurioare).

Dacă pereții sunt decorați cu însoțitori de tapet, atunci se recomandă utilizarea a două tipuri de pânză. Zona camerei, de regulă, este mică, așa că trebuie să încercăm să evităm saturația culorii camerei.

Tendința copiilor proveniți

Un design fermecător și confortabil este potrivit nu numai pentru a crea o atmosferă rustică a camerelor "adulte". Tapetul pentru copii prezintă, de asemenea, nuanțe pastelate excelente.

Wallpaper în stilul Provence cu o imagine

Imagine de fundal în stil roșu Provence

Pentru camerele de tip girlandă este mai bine să alegeți pânze de nuanțe de roz, nisip sau liliac cu un ornament floral. În cazul în care copiii sunt mici, o dispoziție liniștită și liniștită va fi acordată camerei de tapet pentru pereți cu un model mic. În camera unei fetițe adolescente, puteți să inserați însoțitorii de tapet cu dungi sau culori mari de tonuri estompate.

Pentru camerele băieților este selectat tapetul de nuanțe albastre, verzi. Dintre multe ornamente, este mai bine să alegeți o bandă sau o cușcă.

Wallpaper în stilul de Provence cu trandafiri

Fundal gri în stilul Provence

Ca material pentru camera copiilor este de preferat să cumpărați tapet ecologic pentru hârtie.

Dorește designerii să creeze un interior armonios

Este necesar să se arate un sentiment de proporție, recreând starea de spirit provensală în camere. Abundența diferitelor ornamente florale va aduce vanitate în cameră.

Wallpaper în stilul Provence în sala de mese

Wallpaper Provence cu un model

Stilul Provence este destul de original, prin urmare nu este de dorit să se creeze stilistică rurală în toate spațiile de apartament.

Dacă aveți vreo îndoială în alegerea imaginii de fundal, atunci este preferabil să dați pânze sau tapet "faded" cu imitație de tencuială șubredă.

Provence în baie

Imagine de Fundal de Bright Provence

Este permisă combinarea materialelor decorarea camerei culori calde și reci, cum ar fi verde, cu bej deschis sau albastru cu roz pal.

Imagine de Fundal de Green Provence

Având în vedere particularitățile alegerii de imagini de fundal pentru camere diferite, puteți aduce cu ușurință în interiorul camerei notele provensale. Desigur, un decor de pereți nu creează starea de spirit adecvată în camere. O mare importanță sunt celelalte elemente ale interiorului - mobilierul, textilele. Cu toate acestea, inițial atmosfera franceză din incintă aduce exact designul adecvat al pereților.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − 30 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: