Wallpaper solid în interior: avantajele culorilor (26 fotografii) | tremontgrand.com

Wallpaper solid în interior: avantajele culorilor (26 fotografii)

Hârtia de perete solidă pentru pereți este considerată drept material universal, destinat să se confrunte în interiorul unei încăperi particulare.

Motivul pentru cumpărarea de tapet monocrom

Când proiectați acest sau acel interior, există mai multe motive pentru a acorda preferință monitorului monofonic:

 • expansiunea vizuală a interiorului;
 • corectarea formelor necorespunzătoare de spații;
 • mascarea defectelor dezvăluite ale pereților;
 • proiectarea ulterioară a pereților prin fotografii, imagini, panouri;
 • achiziționarea de mobilier original, accentuând atenția;
 • Planificarea zugrăvelii netede a peretelui în viitor;
 • preferința pentru proiectarea camerelor laconice.

Caracteristici de acoperiri cu pereți unici pentru pereți

Alegerea stratului de tapet direct depinde de tipul de cameră, pereții căruia sunt destinați a fi lipiți.

Wallpaper uniform bej

Tapet monocrom turcoaz

Dacă proprietarii camerei nu intenționează să folosească tapet în această cameră timp de mulți ani, este mai convenabil să cumpărați imagini de fundal din hârtie. Ele diferă:

 • o mulțime de caracteristici de design;
 • puritatea ecologică;
 • abilitatea de a decora perfect orice perete din casă.

Acest tapet este preferat prin reparațiile dormitorului. Imagine de fundal extrem de bună pentru copii.

Imagine de fundal solidă maro

Tapet monocrom în stil clasic

În camerele în care tapetul va fi amenințat de deteriorare, deoarece acestea vor fi influențate în mod constant de anumiți factori specifici, se recomandă acoperirea pereților cu tapet de vinil sau nețesut.

1

Tapetul vinil pe o bază nețesută poate fi supus unei curățiri mecanice. Această calitate importantă va permite pereților să păstreze un aspect satisfăcător pentru o perioadă lungă de timp.

Tapetul monofonic din lână diferă de celelalte tipuri de acoperiri cu cea mai mare rezistență și durabilitate. În plus față de acești parametri, textura reliefului inerentă acestor imagini de fundal va sublinia în continuare stilul unic al interiorului.

Imagine de fundal monocrom

Imagine de fundal solidă netedă

Principiile de alegere a tapetului monocrom

Tapetul solid în interior este bun pentru oricare dintre stilurile sale. Înainte de a achiziționa acest tip de material, este necesar să analizați parametrii acestuia și să alegeți cel mai potrivit pentru realizarea sarcinilor specifice.

Determinate cu alegerea unui anumit tip de tapet monocrom, trebuie să țineți cont de textura lor, sunt netede sau capabile să imite în mod eficient diferite suprafețe - de la lemn la piele. Dacă doriți să colorați în continuare imaginea de fundal, este bine să alegeți versiuni texturate. În acest caz, este necesar să existe informații despre proprietatea lor pentru a absorbi vopseaua și umbra rezultată.

Tapet solid în camera de zi

Tapet solid în interior

O nuanță importantă în alegerea unui tapet monocolor este prezența pe suprafața exterioară a luciului. Astăzi tapetul mat este mai popular. Trebuie avut în vedere faptul că în anumite stiluri de perle interioare sau orice alt strălucire pe tapet este inacceptabil.

Atunci când alegeți o imagine de fundal dintr-o singură culoare pentru o anumită cameră, nu trebuie să uitați de locația sa în raport cu părțile laterale ale lumii. Pentru camerele orientate către vest și spre nord, se recomandă să achiziționați nuanțe calde de tapet, aproape de lumina soarelui. Grija monofonică și orice nuanțe întunecate, în special negru, în astfel de încăperi sunt extrem de nedorite. Tapetul dintr-o cameră în care ferestrele se află spre est sau spre sud nu necesită această restricție.

Imagine de fundal alb monocrom sub piatră

Imagine de fundal maro

Imagine de fundal solidă pe coridor

Soluție de culoare a unei acoperiri monofonice

Cea mai dificilă alegere de culori pentru tapet. Ar trebui să se țină seama de faptul că tapetul monofonic interacționează activ cu interiorul camerei, pe care sunt lipite. Cu o recepție clasică - lipirea tuturor fără pereți cu tapet de o nuanță - trebuie să țineți cont de gama de culori a mobilierului și elementelor de decor din această cameră.

Cel mai primitiv tapet monofonic fără imagine poate crea un design unic, dacă urmați o serie de tendințe. Evitați proiectarea banală și plictisitoare a pereților folosind tapet monocrom va ajuta recomandările designerilor competenți:

 • Identificarea accentelor colorate pe tot parcursul perimetrului camerei;
 • dați preferință tapetului cu o suprafață de facturare;
 • Atrageți atenția cu ajutorul unui model creat prin intermediul unui șablon;
 • a combina tapetul cu perdele;
 • pentru a recurge la o combinație armonioasă de pereți monocrome-tovarăși între ei.

Wallpaper uniformă în stil loft

Wallpapere solide-parteneri

Imagine de fundal solidă în culori pastelate

Sortare de tapet monofonic pentru diferite stiluri de interior

Frumos, creat într-un tapet ton poate fi selectat cu succes pentru absolut orice stil de interior al spațiilor de diferite scopuri funcționale. Pentru fiecare stil particular, designerii își propun recomandările pentru alegerea imaginii de fundal:

 • lumina, nuante ca
  lde de fundal de tapet vor fi potrivite atunci când decorați camere în stilul de minimalism sau hi-tech;
 • Nuantele calde de culoare sunt preferabile pentru lipirea pereților camerelor, decorate în stilul țării sau Provence;
 • tapet monocrom de culori luminoase, saturate, cu alte cuvinte, culoarea sau tapetul combinat este sfătuit să cumpere pentru a crea un interior oriental;
 • tonul restrâns de tapet monocrom sau tapet monocrom va fi armonios în interiorul clasic sau provincial.

Wallpaper solid pentru pictura

Suprafață de fundal solidă sub formă de pudră

Imagine de fundal roz monocrom

Tapet solid în interiorul camerelor diferite

Conform opiniei comune a designerilor, fiecare nuanță de culoare are funcții specifice atunci când decorează interiorul încăperii, deci este important să înțelegeți care este destinația specifică pentru un singur tapet și ce culoare ar trebui să fie preferată.

Opțiunea ideală pentru decorarea zidurilor de locuințe moderne sunt tapeturile albe. Mulțumită acestora, în cameră sunt create un fundal luminos și o atmosferă aerisită, care are o odihnă emoțională.

În afară de albi, tapetul liniștitor din cameră va fi furnizat. Ei au propriul lor avantaj greu - pot fi combinați cu succes cu orice altă nuanță.

Fundalurile de tonuri galbene în cel mai bun mod vor crea o atmosferă caldă, excepțional de pozitivă în cameră. Acesta va fi domnit de energia vieții în sine. Este recomandabil să se zidească astfel de pereți cu pereți de camere pentru copii, camere de zi, bucătării.

Wallpaper-ul verde verde, care transporta teme naturale, este ales pentru camere de zi, camere de studiu sau bucătării într-o combinație reușită cu mobilier din lemn natural. Opțiunea inițială în acest caz va fi tapet turcoaz.

Imagine de fundal gri gri

Imagine de fundal albastră

Imagine de fundal solidă în dormitor

Tapet solid pentru dormitor este mai bine să cumpere nuanțe albastre. Un simbol al prospețimii marine, vor calma pe proprietarul camerei. O altă opțiune pentru utilizarea lor poate fi o baie. Tapet albastru monofonic poate fi uneori prea sumbru, și, uneori, dimpotrivă, foarte luminos. În acest sens, designerii sunt sfătuiți să le aplice moderat, lipiți-le într-o singură cameră sau într-o pereche de pereți, care pot include dormitoare, camere de zi sau săli de mese.

Imaginile de fundal pentru copii vor fi foarte delicate tonuri de roz de roz. Alegerea pentru decorarea interioară a încăperilor comune, este mai bine să se combine cu alte nuanțe similare, de exemplu, cu liliac.

Foarte luminos - tapet roșu sau violet - nu este recomandat să lipiți în jurul perimetrului oricărei camere. Aceste culori sunt folosite pentru a crea punctele de accent sau zonele pe pereți.
Restrângerea designului creat al interiorului modern va sublinia perfect tapetul monofonic de nuanțe gri.

Textile tapet uniforme

Imagini de fundal negre solide

Imagine de fundal solidă cu relief

Opțiunea cea mai riscantă pentru a decora pereții unei camere de zi sunt tapeturile negre. Aplicarea lor a priori va face orice cameră aproape și sumbră, astfel încât wallpaperele negre sunt permise în lipirea de pereți numai în mod necesar, care conțin accente luminoase de camere.

Cum de a combina aceste sau alte nuante de tapet atunci când creați un interior, recomandări prompte de mai jos.

 • Imaginea de fundal solidă pe coridor necesită culori deschise pentru a extinde vizual spațiul îngust al camerei. Tapetul din hol trebuie să fie ales cu îndemânare pentru a împiedica apariția unui spațiu închis și incomod.
 • Un rol deosebit în fiecare casă îl joacă tapetul în interiorul camerei de zi, camera comună în care familia petrece timpul liber și întâlnește. Tapetul din sufragerie presupune o impregnare obligatorie a nuanțelor dinamice. Este permisă lipirea diferită a zidurilor - solemnă și liniștită, care va împărți în mod unic camera de zi în două zone. Tablourile de fundal negre, într-o cantitate minimă, vor pune accent pe stilul special al camerei.
 • Imagine de fundal solidă în sală este combinată cu succes cu dungi de fundal cu o imagine. Alături de fâșiile monofonice, vor fi ornamente spectaculoase și figuri geometrice.
 • Imaginea de fundal viu pentru bucătărie este considerată foarte populară printre designeri. Un efect interesant poate fi obținut prin combinarea unei varietăți de inserții pe pereți. Tapetul pentru bucătărie permite combinarea mai multor nuanțe calde. Pentru a lipi bucătărie oferă tapet texturat, imita o piatră cu o imprimare de legume sau un copac. Imaginile de fundal de bucătărie de culori închise sunt preferate datorită rezistenței lor la murdărie.

Profitând de recomandările sugerate de specialiști, fiecare om de pe stradă va putea să aranjeze un interior impecabil al casei sale.

Tapet monocrom tesatura

Wallpaper verde verde

Imagine de fundal galben solid

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − 53 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: