Плочица у стилу поткровља: аутентични ентеријер и модерно удобје (24 фотографије) | tremontgrand.com

Плочица у стилу поткровља: аутентични ентеријер и модерно удобје (24 фотографије)

Стил подрум - модеран и модеран тренд у дизајну ентеријера. Ако сте власник велике просторије са високим плафонима, савршено се уклапа у ваш стан. Међутим, чак и са малим станом, можете га успешно дизајнирати у овом стилу.

Једна од упечатљивих карактеристика стана у поткровљу је коришћење текстурних површина. Аутентично изгледа као опека, груби гипс, бетонски зидови и подови. Да живите у тако непријатном ентеријеру, нећете сви допасти, али све ове особине индустријских продавница могу се заменити имитацијом. Керамичке плочице са успехом ће замијенити било коју површину, а чишћење ће бити много погодније.

Беиге плочице у стилу поткровља

Бела плочица у стилу поткове

Црна плочица у стилу поткове

Симулација индустријских фактура

У производњи завршних материјала, и посебно, керамичке плочице, за неколико година дизајнери и произвођачи такмиче у могућности да обману потрошача и дају уобичајену завршне плочице за бетон, гипс, металне или зидане површине. Бити у соби опремљеним таквим материјалима, понекад је тешко разликовати аутентичну текстуру од вештих имитација.

Старог плочица у стилу поткове

Плочица у стилу пода са шаблоном

Плочица у стилу пода у купатилу

Брицк

Може се назвати симболом лофт стила, а зид од цигле је неизоставан атрибут. Брига о истој површини је изузетно тешка - од зидова од опеке, можете само сипати четку са прашином и пауза. Није за сваког овакав начин чишћења куће прихватљив, али имитација зидова помоћу керамике решиће све проблеме.

1

Бетон

Бетонска површина је одлична неутрална позадина за многе дизајнерске наљепнице, а плочица која имитује овај материјал превазилази га у удобности и хигијену.

Избор плочица за бетон је екстензиван: правоугаони, квадратни, у облику хексагоналних сатова. Најчешће се користи за завршну обраду пода. Такав под може бити топло, опремљен плочом воде или електричним грејањем.

Црно-бијела плочица у стилу поткове

Плочица у стилу пода на предњем делу

Плочица у стилу поткове са геометријским узорком

Метал

Модерна порцеланска лончара са успехом имитује челичне лимове, стару бакру, месинг, бронзу. Ова декорација додаје унутрашњост бруталности.

Стуццо

Плочице, стилизоване за различите врсте гипса, биће одлична опција за неутралну декорацију зидова у стилу поткровља. У продавници можете одабрати било коју боју и текстуру.

Симулација природних материјала

За стан у стилу лофта биће прикладно да се заврши природним материјалима - природним каменом и дрветом. Сходно томе, можете их заменити керамичком или гипсом симулацијом.

Камен

Клинкер плочице са имитацијом природног камена су савршене за завршну обраду у поткровљу. Стилизовани кварцит, пешчар, зидови су популарни.

Поткровље

Плочица у стилу пода испод камена

Керамичке плочице у стилу поткровља

Дрво

Дрвене површине значајно омекшавају суров унутрашњост овог стила. Тамо гдје је употреба природног дрвета неугодна, на примјер, на местима велике влажности, можете то учинити под имитацијом. На продаји је гранит са фино обрађеном текстуром старог стабла - са
пукотинама, пукотинама и неправилностима.

Како користити плочицу у унутрашњости поткровља?

Са таквим потрошачким разноврсним опцијама плочица, може се користити прилично широко, а унутрашњост неће изгледати исто. Комбиновањем разних боја, текстура и величине плочица, могуће је постићи одличне резултате, а ваш стан са свим бруталности унутрашњости ће бити удобан и чист усев, јер је декорација материјал се лако чисти и деценијама задржава првобитан изглед.

Плочице у стилу поткове од порцеланског камена

Плоча од цигле у стилу лофта

Плочица у стилу поткровља у кухињи

Плочице за кухиње

Керамичке плочице - ово је прва ствар која се користи за завршетак кухиње. А кухиња у поткровљу није изузетак. У кухињи, плочица се може користити за завршне зидове, преклопнике, подове.

За зидове је прикладно имитирати црвене и бијеле цигле, природни камен. За подну облогу изаберите плочицу која подсећа на површину бетона или метала.

Ако кухиња обезбеди функционалну поделу зона у радне и трпезарије, може се подијелити и користити различите завршне облоге. кувања зона ће бити модеран изглед са цигле или камена зидање и металним оковима, и ресторани - имитација дрвета додаје топлину и удобност. Подијелите подручје може бити бар или кухињски оток. За завршну обраду користите и стилизиране плочице за циглу или камен.

Мозаик у стилу Лофт

Мермерне плочице у стилу поткровља

Подне плочице у стилу поткровља

Плочица у унутрашњости купатила

Керамика у завршници купатила се користи барем често као у кухињи. Да бисте подударали стил поткровља у купатилу, лако је са неколико трикова:

  • минимум намештаја;
  • Хладне нијансе за декорацију зидова;
  • топли бојови додатне опреме;
  • обиље светлости;
  • Цеви постављене на врху завршних материјала цеви;
  • максимално велики простор.

Огледала боље држати без оквира, са полираним ивицама. Ако је купатило врло мало, лагане нијансе и велико огледало ће вам помоћи да га визуелно повећате и напуните ваздухом. Погодне боје су беж, сиво и бело. Боље је користити плочице у клинкеру.

Плочник плочица у стилу поткове

Плочице на поду у стилу пода

Плочица са шаблоном у стилу поткровља

Плочице за дизајн дневне собе

Ако је просторија довољно велика за зидове, можете комбиновати различите материјале, као и за класични стил поткровље цигле на свим зидовима ће изгледати монотоно и помало мрак. За промену, можете користити избељене зидане или лаке камене и поделити ове материјале плочицама, имитирајући лимове или плоче.

Греи плочица у стилу поткове

Шестерокутна плочица у стилу поткове

Плава плочица у стилу поткове

Лофт дизајн спаваће собе

У подручју спаваће собе, обично се бирају материјали који стварају угодно и мирно подешавање. Комбинација природног камена хладне боје и дрвета довеће у спаваћу собу неопходну атмосферу приватности и смирености. Текстилне предмете дају осећај удобности и топлине.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 23 = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: