Pat construit în dormitor (15 fotografii): design interior și cameră | tremontgrand.com

Pat construit în dormitor (15 fotografii): design interior și cameră

Se pare că lumea modernă este deja plină de noutăți că nimic nou nu poate fi inventat și inventat. Dar continuăm să uimim și să ne bucurăm de tot felul de specialiști de noutăți din diferite industrii: începând cu știința și încheind cu industria mobilei. Ei încearcă mereu să facă viața mai ușoară și să o diversifice cu câteva idei interesante și fără precedent. Una dintre aceste noutăți este patul încorporat, astfel de mobilier este un exemplu perfect de compactitate, practică și comoditate pentru orice cameră.

Built-in pat maro

Toată lumea își prețuie visul. Calitatea somnului depinde de confortul nostru. Paturile încorporate sau canapelele pliabile cu un mecanism special ne oferă doar confort și un somn sanatos complet, acest mobilier este unic și convenabil. Și, în ciuda faptului că a fost inventat în primul deceniu al secolului 20 în America, popularitatea de pat Transformers a început să câștige doar acum - într-o epocă în care fiecare metru pătrat are valoarea sa. La urma urmei, atunci când planificați proiectarea camerei dvs., doriți să salvați cât mai mult spațiu liber posibil.

Cine ar trebui să decidă să cumpere un pat încorporat

Foarte confortabil și confortabil pentru patul de dormit încorporat, care are un mecanism de ridicare. Este ideal pentru astfel de cazuri:

 • cei care locuiesc într-un apartament cu o cameră. Sau doar oameni care au puțin spațiu liber acasă. În acest caz, achiziționarea unui pat încorporat va fi cea mai de succes și mai înțeleaptă decizie în planificarea designului camerei;
 • De asemenea, este oferit pentru a obține un pat dublu sau o canapea la un cuplu căsătorit. Acest lucru va ajuta la salvarea noilor soți o mulțime de bani, lăsându-i pentru călătorie și alte puncte de acceptare;
 • familii care au copii, se recomandă, de asemenea, să cumpărați un pat de transformator. Acest mobilier se potrivește perfect în oricare dintre camerele pentru copii. Pentru cei care au mai mult de un copil, există un pat supraetajat. Iar designul cel mai divers al acestor mobilier va satisface și cei mai capricios părinți.
Canapea extensibila intr-un interior usor
Pat dublu încorporat

Care este fiabilitatea paturilor cu mecanism de pliere

Foarte adesea oamenii sunt mai degrabă sceptici față de noutăți. Ei tind să nu aibă încredere în lucruri noi și invenții. Dar, în cazul transformatoarelor paturi nu trebuie să ezite și tărăgăneze, deoarece calitatea și fiabilitatea le oferă la 100 paturi transformatoare - un design care, datorită mecanismului special poate fi transformat într-un dulap, canapea, masă și alte piese de mobilier. Pentru a le crea folosind lemn natural (materialele cele mai comune - stejar, frasin, pin) sau DSP, ca scopul lor este nu numai să-și îndeplinească funcția de pat pentru dormit și un dulap, dulap, chiar biblioteca. Astfel de construcții din lemn, în formă de coupe, pot dura mulți ani fără a fi nevoie să fie reparate. Paturile sunt, de asemenea, caracterizate de grile de lemn sau de plastic sub saltea, pentru rezistență maximă utilizează cadre metalice și inserții.

Două paturi individuale încorporate
Plăci îndoite

Care sunt avantajele paturilor pentru transformatoare?

În primul rând, acest mobilier este foarte economic și convenabil. Este nevoie de un spațiu foarte mic, cum ar fi un pat supraetajat. Multifuncționalitatea acestor paturi vă permite să cheltuiți mult mai puțină energie și timp. Dacă v-ați petrecut timp încercând să se răspândească și să facă patul, dar acum, cu curele speciale, puteți pat în siguranță și simplă mișcare a mâinii să-l ascundă într-un departament special, dacă este necesar.

În al doilea rând, aceasta este o soluție spectaculoasă în proiectarea dormitorului. Un astfel de pat va da camerei dvs. o noutate, un stil și o varietate deosebită. La urma urmei, în timpul zilei, patul dvs. de dormit se va transforma într-un dulap stilat, pe care îl puteți decorați frumos în funcție de gustul dvs. Poate deveni o canapea confortabilă și funcțională, se încadrează în designul camerei.

Transformator în dormitor

În al treilea rând, curățenia umedă în cameră va fi mult mai ușoară. La urma urmei, toată lumea știe cât de greu este să cureți cu atenție sub pat. Cu astfel de transformatoare, aceasta nu va fi o problemă acum.

În al patrulea rând, aranjamentul patului oferă o distribuție rațională a spațiului. Fiecare pat, construit în dulap, este dotat cu o mulțime de rafturi și diviziuni în care puteți pune o mulțime de lucruri și elemente de decor. Acest lucru va transforma în mod semnificativ camera dumneavoastră, face interior foarte frumos.

Pat simplu pliabil

Tipuri de paturi pliabile

La vânzare există mai multe tipuri de paturi cu un mecanism de pliere și de ridicare, modele cu două niveluri pentru design diferit al încăperilor. Printre cele mai comune, puteți cumpăra pentru dormitor sau pentru un copil astfel de mobilier:

 • pat-masă - o soluție perfectă pentru interiorul camerei pentru un student sau student. Vă poate oferi un loc de muncă convenabil și compact;
 • un dulap cu un pat încorporat - unul dintre cele mai comune tipuri de astfel de transformatoare. Se potrivesc perfect în dormitor, în special cuplurile. Se potrivește bine în camera de zi, în cazul în care apartamentul nu este un living. Există modele 3 în 1: un dulap-canapea-pat, atunci când sunt pliate, aveți o canapea set la cabinet;
 • pat-canapea - o altă opțiune care se potrivește perfect în interiorul camerei de zi în casa ta confortabilă;
 • pat tip pouf - pentru apartamente cu spațiu insuficient. În formă pliantă este un pat simplu, iar în asamblat arata ca un om otoman;
 • paturile pentru paturi pentru copii - soluția ideală pentru părinții care au mai mulți copii favoriți, dar locul în apartament nu este suficient. Astfel de modele combină atât un piept de sertare, cât și un pat pentru copii cu un mecanism pendul. Un pat supraetajat se
  poate transforma într-o canapea elegantă - va deveni un punct culminant în interiorul dumneavoastră.
Pat, cabinet încorporat

Dulap înclinat în interior

Paturi confortabile și moderne pentru casa dvs.

Campionatul printre diferitele modele a fost ocupat de un pat pliabil construit în dulap. Este considerat drept cel mai de succes mod de a economisi spațiu. Patul pliabil poate fi unic sau dublu. Primul se ridică la perete în lățime, iar al doilea - dublu, în înălțime. Se transformă cu ușurință într-un dulap sau un compartiment cu o adâncime de 30-45 cm. Foarte adesea patul de ridicare este complet cu perna-top saltea, care este atât de necesară pentru mulți oameni cu stilul lor de viață sedentar și sedentar.

Două paturi individuale încorporate în cameră

Există multe modele de transformatoare, care sunt descompuse atât vertical cât și orizontal. Pot fi paturi pliante sau canapele extensibile. Totul depinde de modelul ales. Orice opțiune va arăta neobișnuită, fie că este vorba de un dulap simplu sau de un sertar de sertare. El, în plus față de lucruri, poate avea un raft sau un departament pentru jucăriile pentru copii. Dulapul, de regulă, face de două ori mai mult decât lățimea patului. O astfel de structură de ridicare este deschisă cu ajutorul unor mânere speciale sau a unui picior pliabil, care în același timp servește ca suport pentru pat. Lenjeria de pat nu este indepartata nicaieri - asa cum am mentionat mai sus, aceasta este pur si simplu fixata de centuri speciale si se ascunde in interiorul cu salteaua.

Peretele cu patul nu arata foarte greoaie, deoarece dimensiunea pat pliant nu prea ANSAMBLU :. Lățime de 0,9 până la 1,6 m de ridicare a patului este incredibil de inovație convenabil încorporate în viață, și care a avut o mulțime de confort și practic la oameni. Acest tip de transformator nu este doar vizual, ci chiar sporește spațiul dormitorului.

1

Producătorii de paturi construite oferă în vânzare două tipuri: verticale și orizontale. Primul aspect este ca un dulap obișnuit sau un coupe cu un pat pliabil cu o saltea ortopedică. Un pat orizontal în formă pliată arată ca un piept de sertare de deasupra căruia poți să așezi un televizor sau obiecte de interior.

Closet-canapea-pat într-o cameră spațioasă

Alege corect un pat pentru dormitor

Una dintre cele mai bune variante de paturi pentru adulți și copii sunt modele care tind să ocupe o poziție verticală. Nu este necesar să se depună eforturi speciale pentru a le pune sau a se descompune. Printre principalele opțiuni pentru mecanisme sunt:

 • mecanice - aceste paturi se aseamănă cu rafturile din compartimentul trenului;
 • mecanismul de primăvară - acestea sunt puternice și simple în funcțiune, vor ceda cu ușurință chiar și copilului;
 • mecanism cu un amortizor de gaz - patul este așezat și se pliază ușor și fără probleme, deoarece toate mișcările înmoaie amortizorul.
Built-in pat în camera mare

Este important să alegeți dimensiunea potrivită a patului, care depinde de cine îl cumpați - pentru un adult sau pentru un copil. Acordați atenție paturilor supraetajate, acestea pot fi instalate în pepinieră, mai ales că acestea vor fi utile atunci când copiii au crescut din leagăn și au nevoie de un pat independent.

Alege cu grijă un pat, pentru a te potrivi în toate privințele. Fiți atenți la producător și la prețul produsului.

Pat îndoitor în cameră
Canapea în patul din dulap
Canapea extensibila in dormitor
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: